slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δεν κρύβονται πλέον-Χαϊκάλης σε ρόλο λαγού: Πιθανή η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ


Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του REAL FM αναφέρθηκε στο περιβόητο… κασετοφωνάκι, που άνοιξε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε ότι δεν έκανε θέατρο και απλώς ήθελε να αποδείξει τι είχε πει ο Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο:
«Είναι άλλο να συζητάμε για το τι έχει πει ο πρωθυπουργός και άλλο να ακούς τον ίδιο τι είχε πει στο Ζάππειο. Αυτό ήθελα να δείξω. Δεν είχε καμία σχέση με θέατρο. Θέατρο είναι αυτό που έγινε με τη Ζαρούλια και τον Γεωργιάδη, το Ζάππειο και όλο αυτό το πανηγύρι που βλέπουμε. Το Μνημόνιο έχει σχεδιαστεί να αποτύχει και γι' αυτό ο κ. Τόμσεν βρίσκεται στη θέση του ως επιτυχημένος. Έχει αποτύχει το μνημόνιο».

Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας για τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις δεν απέκλεισε σύμπλευση και συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιμνημονιακές δυνάμεις.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kirie xaikali i ellada prepei na swthei , na vgei apo tin krisi kravges kai theatra as mas leipoun autin tin stigmi...

Ανώνυμος είπε...

εσυ παιντι 17,43 εισαι απο ελλαντα ?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε των 17&53 μη ρωτάς, ο 17&43 δεν είναι από την Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύεται τόσο από το σώσιμο της χώρας που παπαγαλίζει όσο και από τους λατινικούς χαρακτήρες που χρησιμοποιεί στο κείμενο του. Μπορεί να ήταν συμφοιτητής των Γ Παπανδρέου και Α Σαμαρά. Δηλαδή ακόμα ένας σωτήρας....

Ανώνυμος είπε...

καλυτερε λαγος παρα κουβελης εεεεεεεεεε κουνελι ηθελα να πω

Ανώνυμος είπε...

Νάξιε η επιλογή των αναρτήσεων είναι ατυχής. Και εκθέτεις αυτούς που σε πληρώνουν. Σε ρωτάω λοιπόν. Τι έλεγε ο Κομανέτσης στο Ζἀππειο ρε άθλιε; Και πόσο αυτά που έλεγε τότε αποδεικνύονται απάτη σήμερα;

Ανώνυμος είπε...

Καμμένοι οι θεραπαινίδες των Τσιπραίων....