slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποστάσεις ΣΥΡΙΖΑ για Παναγούλη


«Ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ» τα όσα δήλωσε σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής του κόμματος Στάθης Παναγούλης, αναφέρει η Κουμουνδούρου σε απάντησή της στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος νωρίτερα κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει άμεσα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Στάθης Παναγούλης κατά τη σημερινή του παρέμβαση στη Βουλή ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη των λεγομένων του διευκρινίζοντας και ο ίδιος από μεριάς του ότι εκφράζουν τον ίδιο και μόνον. Ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ», αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης, από την Κουμουνδούρου τονίζεται ότι: «Όσον αφορά τις υποδείξεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ας τις υποβάλει προς τον αρχηγό του προτείνοντάς του τη διαγραφή του υπεύθυνου του προεκλογικού αγώνα βόρειας Ελλάδας κ. Ψωμιάδη όταν αποκαλούσε την φασιστική Χρυσή Αυγή ως αδελφό κόμμα. Σε σχέση με τις επενδύσεις πρέπει να καταλάβει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πως άλλο είναι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και το χάρισμα φιλέτων στους ημετέρους και άλλο μια εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια προς όφελος της κοινωνίας».

Στην απάντησή του προς τον κ. Κεδίκογλου, ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «Εμείς το πατριωτικό μας καθήκον το γνωρίζουμε και το υπηρετούμε , αυτοί το έγκλημά τους εις βάρος του λαού το έχουν συνειδητοποιήσει;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: