slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Γρηγοράκος ξεβρακώνει τους συντρόφους του

ΚΥΡΙΕ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΑΡΓΗΣΑΤΕ 3ΧΡΟΝΙΑ. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΜΟΥ  ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ  ΠΟΥ Ο ΑΡΧΙΚΗΠΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΣ  ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ  ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΜΠΡΑΚΟΨΥΧΑΡΙΔΕΣ  ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ   ΤΟΝ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ

Επίθεση κατά πρώην υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, λέγοντας ότι "όλοι αυτοί οι κύριοι που βάζουν θέμα για τον Βενιζέλο είναι αυτοί που μας παρέδωσαν ενα κόμμα διαλυμένο ήταν αυτοί οι οποίοι διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ,αυτοί που μας εβαλαν στο μνημόνιο".


"Όλοι αυτοί οι κύριοι σήμερα που είναι αλλού, όλοι αυτοί που μιλάνε και είχαν τα 2,5 χρόνια πολυ μεγάλη εξουσία είναι άνθρωποι του Παπανδρέου", τόνισε ο κ. Γρηγοράκος μιλώντας στο Βήμα Fm.

Ο βουλευτής Λακωνίας αναφέρθηκε ονομαστικά στα στελέχη τα οποία εννοεί, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους κ.κ. Λοβέρδο, Ξυνίδη, Ραγκούση αλλά και για τις κυρίες Ξενογιαννακοπούλου και Μπατζελή.

Για Ανδρεά Λοβέρδο


"Δεν μπορεί να λέει ο Λοβέρδος οτι το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει . Ο Λοβέρδος δεν ήταν προβεβλήμενος υπουργός του ΠΑΣΟΚ του 48% ; Δεν έχει καμία ευθύνη για το 12%; Δεν ήταν βουλευτής Β Αθήνας;"

Για Σωκράτη Ξυνίδη

"Είναι δυνατόν να κάνει κριτική ο κ.Ξυνίδης που ήρθε από το πουθενά, έγινε γραμματέας του κόμματος,έγινε υπουργός. Μας άφησε κάτι ως υπουργός μήπως το θυμάται κανείς;

Για Γιάννη Ραγκούση

"Μας άφησε παρακαταθήκη η κ.Ξενογιανακοπούλου, ο κ.Ραγκούσης;

Ο κ.Ραγκούσης μας άφησε τη διάλυση του κράτους με τους ταξιτζήδες, το ότι δέρναμε έξι μηνες τον κόσμο στην Ανατολική Αττική για το ΧΥΤΑ, το ότι φέραμε τους λαθρομετανάστες από την Κρήτη και τους βάλαμε στην Υπατία. Για αυτά δεν υπάρχει καμία αυτοκριτική; Όλα αυτά δεν είχαν επιπτώσεις στο 12%; Έχω μείνει έκπληκτος από την συμπεριφορά των ανθρώπων που θα έπρεπε να σιωπούν".

Για Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου


"Είναι δυνατό η κ.Ξενιογιανακοπουλου να λέει κεντροδεξιό το ΠΑΣΟΚ; Να μας πει που ήταν πριν από το ΠΑΣΟΚ και τι έκανε; Μόνο ΠΑΣΟΚ".

Tέλος ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, άφησε αιχμές για όσους διατέλεσαν γραμματείς του κόμματος σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση:

"Μας παρέδωσαν ένα διαλυμένο κόμμα , πήρε στα χέρια του ο Βενιζέλος μια βόμβα να την διαχειριστεί και ένα κόμμα καταχρεωκοπημένο. Πρέπει επιτέλους ο Βενιζέλος να μας πει που πήγαν τα 150 εκατομμύρια. Που πήγε αυτός ο πακτωλός χρημάτων δεδομένου ότι το κόμμα δεν λειτουργούσε , ήταν νεκρό. Πρέπει να μάθει ο απλός ψηφοφόρος που πήγαν τα λεφτά. Να δούμε τι έγινε την εποχή που ήταν γραμματέας η κ.Ξενογιανακοπουλου,την εποχή που ήταν γραμματέας ο Ραγκουσης , ο Καρχιμακης. Δεν υπάρχει ευθύνη καμία για το χρέος του ΠΑΣΟΚ;"

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε ναξιε συντροφια δεν ειστε με αυτη την γουρουνοκεφαλη ?μαζι δεν κυβερνατε με πορεια στα βραχια? στις κρεμαλες που θα στηθουν θα ειστε διπλα διπλα η α και μην ξαχασω να σου υπενθυμισω τα σχοινια θα ειναι κοκκινα

Ανώνυμος είπε...

αντε μωρη φτιαξε κανενα καφε που απειλησ και με κρεμαλεσ

Ανώνυμος είπε...

το καφεδακι θα ειναι της παρηγοριας λιγο πριν την κρεμαλα που σας περιμενει καρακαξες

Ανώνυμος είπε...

Ελεεινά απόβλητα και οι δυο σας. Ο μαύρος και ο κόκκινος φασισμός διαφέρουν ΜΟΝΟ στο χρώμα. ΡΕΜΑΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

βλακα 18,02 αυτο καταλαβες? αυτο εχεις να πεις? ειδαμε και τηνπασοκαρα σου αθλιο βλακομουτρο

Ανώνυμος είπε...

Νάξιε μήπως εννοείς ότι ήσουν θύμα του Ραγκούση με τον εκβιασμό; Μήπως το παίζεις διωχθείς; Είναι τουλάχιστον ανήθικο, κάτι που αναμένεται από εσένα, να αναφέρεσαι έτσι στον ("πεθαμένο") Ραγκούση στον οποίο (Ραγκούση) "έπεσε" στα πόδια πολιτικός της ΝΔ από τη Νάξο προκειμένου να μην σε στείλει (ο Ραγκούσης) φυλακή. Και περιορίστηκε η "τιμωρία" σου στην δημόσια συγνώμη ( με άλλα λόγια πήγες και συνάντησες τον Ραγκούση με την όπισθεν (ξέρεις εσύ)). Κατά τα άλλα, θέλετε δε θέλετε, οι κρεμάλες θα έχουν κόκκινα σχοινιά όπως το χρώμα που έχουν οι γραμμές που βάζει η τρικοματική στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα (και όχι για το λόγο που εννόησε ο βλάκας των 18:02)

Ανώνυμος είπε...

που πατε?
για πιτσες?
και εσεις απο τη βιλγαρια ειστε?

Ανώνυμος είπε...

Νάξιε κάποιοι ρίχνουν το επίπεδο. Κάνε τα σχόλια με δακτυλικά αποτυπώματα.

Ανώνυμος είπε...

Το πόσο μ@@@κας ήταν ο Ραγκούσης φάνηκε από τότε που υποχώρησε στα παρακάλια των δεξιών και του Φιλοτίτη Ανωμερίτη και δεν έστειλε φυλακή αυτόν τον Ρεπόρτερ του μπλοκ που τώρα τον βρύζει και το παίζει εισαγγελέας.

Ανώνυμος είπε...

Ναξιε πες μας την συνταγη πως καταφερες και μαζεψες παπαδοπουλεους μαυρογιανεους μακαρεους ...ολα τα αρχιδια στο μπλογκ σου γραφουν?