slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βαρβιτσιώτης: «Να πληρώσει πρώτα ο φοροφυγάς κος Τσίπρας»


[Ξεχάστηκε κι αυτό με τον Τσίπρα που δεν πλήρωσε το χαράτσι και ένα χρόνο τώρα δεν πρόλαβε να τα δώσει στο ΚΕΘΕΑ όπως είχε υποσχεθεί... Ψεύτης με περικεφαλαία ο αρχηγός τους και τους φταίει ο Σαμαράς ή ο Στουρνάρας ή η Μέρκελ...]

Λίγο η απορία του Μιλτιάδη, σήμερα το πρωί στο MEGA, για το πού θα βρει τα χρήματα ο Τσίπρας να υλοποιήσει όσα υπόσχεται, λίγο οι αοριστίες που απαντούσε η Βαλαβάνη και …η «βόμβα» δεν άργησε να σκάσει.

«Αυτά να τα πείτε στο φοροφυγά πρόεδρό σας που δεν πληρώνει το χαράτσι και η ΔΕΗ δεν του έχει κόψει ακόμα το ρεύμα» είπε ο Βαρβιτσιώτης, απευθυνόμενος στη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ. «Από πού θα εισπράττετε φόρους, όταν ο ίδιος ο πρόεδρός σας δεν τους πληρώνει;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

Η απάντηση που έλαβε από την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, απλά ...αποστομωτική : «Μα αυτή είναι πολιτική θέση όλης της Αριστεράς, να μην πληρώνουμε το χαράτσι!»


5 σχόλια:

Unknown είπε...

Naxios βοήθησε και εσύ να σηκωθεί στα πόδια της αυτή η πατρίδα. Κόψε τα κοπρόσκυλα από τις αναρτήσεις. Που και από πότε μέχρι πότε δούλεψε ο κύριος.

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. ΟΥΤΕ Ο ΒΑΡΒΙΤΣΩΤΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ

Unknown είπε...

Naxios ποιoς σου μίλησε για τον Τσίπρα;

http://naxios.blogspot.com είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΞΩ; ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Unknown είπε...

Naxios στο δημοσίευμα προβάλλεται ο Βαρβιτσιώτης. Το θέμα λοιπόν είναι αυτός που χωρίς να έχει ιδρώσει στο ελάχιστο, κληρονομώντας από τον πατέρα του τον μηχανισμό (και αυτός) έχει φτιάξει το μέλλον του χωρίς να περάσει από καμία διαδικασία αξιολογήσεως. Αν θέλουμε να πάει αυτή η χώρα μπροστά θα πρέπει να τους "θάψουμε" όλους αυτούς και να τους καταδικάσουμε στη λήθη. Αντίθετα θα πρέπει να προβάλλονται άνθρωποι αυτοδημιούργητοι με καθαρή σκέψη και κυρίως έντιμο παρελθόν. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η εξάρτηση από αυτά τα υποκατάστατα πολιτικής έχει ήδη τελειώσει. Διορισμοί, εξυπηρετήσεις και άλλες ανομίες τελειώνουν για όσους καθοδηγούνται ακόμη από αυτά. Ήρθε ο καιρός που με τις ενέργειες μας θα πρέπει να επιτρέψουμε να περάσουν οι υγιείς δυνάμεις του τόπου στις οποίες οι με το κληρονομικό δικαίωμα πολιτικάντηδες αποτελούσαν φρένο.