slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τσίπρας: Ερχόμαστε σύντομα στην εξουσία

Με μια ομιλία που θύμισε Γιώργο Παπανδρέου του 2009, τότε που με μπόλικο θάρρος, κριτικη και υποσχέσεις, γεμάτος αυτοπεποίθηση ερχόταν να γκρεμίσει τον Καραμανλη και να μας οδηγήσει στη γη της Επαγγελίας (κι έφυγε με κλωτσιές)  o ...
  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μας βεβαίωσε για το βέβαιο: ότι σε πολύ λίγο καιρό θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Είναι απολύτως βέβαιο.
Όπως απολύτως βέβαιο, είναι ότι κάποιος άλλος "Τσίπρας", μετά από 1-2 χρόνια, που και αυτός (ο "σωτήρας") θα μας τρελάνει στη λιτότητα, θα μας λέει τα ίδια και ο ελληνικός λαός θα ψάχνει τον Ν.386.545.679.065 σωτήρα του στους πολιτικούς παπατζήδες, που είναι πάντοτε πολύ καλοί και ορμητικοί στην αντιπολίτευση και ΠΑΝΤΑ για φάπες στην κυβέρνηση.
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν με το καλό γίνει αυτό, τότε πολλοί θα ψάχνουν λαγούμια στη γη για να κρυφτούν. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Θα πληρώσει ακριβά όποιος σκόρπισε την πατρίδα με αυτό τον βάρβαρο τρόπο. Άλλωστε σε κάθε ιστορία της ζωής το δίκαιο στο τέλος θριαμβεύει.

Ανώνυμος είπε...

Το λάθος του Παπανδρέου ήταν ότι δεν άφησε τον βασικό υπεύθυνο της καταστροφής της Χώρας Καραμανλή να τον γκρεμίσει μέσα στο 2010 ο λαός και να θάψει μαζί του και την παράταξη του μια για πάντα, αλλά ανέλαβε να κρατήσει όρθια μια Χώρα που είχε ήδη γύρει στο γκρεμνό της καταστροφής. Το πέτυχε να την κρατήσει όρθια, αλλά με επώδυνες συνέπειες για τον λαό και με πολύ αρνητικές επιπτώσεις για τον ίδιο και το κόμμα του. Όμως έστω και με λάθη εκείνη την εφιαλτική περίοδο η Ελλάδα σώθηκε, όπως έμεσα παραδέχεται τώρα και ο Σαμαράς, που αυτό ήταν το ζητούμενο και το πιο σημαντικό.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 19:55 πρέπει να πίνεις κάτι πολύ καινούργιο και πού δυνατό για να έχεις καταλάβει ότι αυτό το ρεμάλι ο άπατρις ο Παπανδρέου κράτησε όρθια τη χώρα. Αυτά λες ρε κομματικό μαντρόσκυλο στα παιδιά σου; Καλά δεν έχεις ακούσει ρε πουλημένε ότι ο άπατρις διαπραγματευόταν με τον Στρος Καν την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ ενώ ταυτόχρονα μας διαβεβαίωνε για το αντίθετο; Τα είδαμε σε συνέντευξη του Στρος Καν στην TV. Που ήσουν βαθιά νυκτωμένε πολίτη που έχεις, τουλάχιστον, και το δικαίωμα του εκλέγειν. Την τύφλα στα μάτια σου. Ηλίθιε.

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται κρεμάλες για δεξιούς και σοσιαλιστές που κυβέρνησαν τη χώρα τόσο συνετά και την έριξαν στο λάκκο με τα λιοντάρια.