slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Δεν κοροϊδεύω, δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»

Συναγερμό σήμανε στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα μία φράση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής του Αριστερού Ρεύματος, επισήμανε: «Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε».
Η δήλωση αυτή του κ. Λαφαζάνη προκάλεσε προβληματισμό σε συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, καθώς είναι γνωστές όχι μόνο οι απόψεις του Αριστερού Ρεύματος υπέρ της επιστροφής στη δραχμή, αλλά και οι ενστάσεις του για το κατά πόσον η Αριστερά οφείλει να λαμβάνει κυβερνητικές ευθύνες. »

Πήγε να τα διορθώσει και τα έκανε … χειρότερα ο Λαφαζάνης

Διόρθωση

Πάντως, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε, επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μιλώντας στον Real FM  για απομόνωση μίας μόνο φράσης του. «Αυτό το οποίο αναπαράγεται είναι μία φράση μονάχα από ένα ολόκληρο απόσπασμα, όπου έκανα μια τοποθέτηση για τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει αποτελεσματικά και με προοπτική. Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κυβερνήσει και μπορεί να κυβερνήσει θετικά για τη χώρα και να ανοίξει καινούργιους ορίζοντες. Καμία φορά, με έναν θα έλεγα παραμορφωτικό τρόπο, απομονώνεται μία φράση από μια ολόκληρη απάντηση που δίνει κανείς και επομένως αλλάζει όλο το νόημα», τόνισε στην ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, προσθέτοντας:  «Αυτό που εννοούσα είναι ότι είμαστε ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4% και έφτασε στο 27%. Εμείς είμαστε στα πρόθυρα να κυβερνήσουμε τη χώρα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και είπα ότι να πω εγώ ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύσεις σε όλα σε κάθε πρόβλημα και απαντήσεις στα πάντα, όχι δε θα το πω, διότι αυτό είναι υποκρισία. Έχουμε κάνει όμως μία πολύ μεγάλη προσπάθεια έχουμε κάνει επεξεργασία, είπα, έχουμε κάνει προτάσεις και διαθέτουμε ένα πρόγραμμα που μπορεί να γίνει αφετηρία μιας κυβερνητικής προσπάθειας για να δώσουμε απάντηση και λύση, σταδιακά, στα προβλήματα της χώρας».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προβάλετε το blog σας μέσω του topblogsingreece.blogspot.com και κάντε ακόμη πιο γνωστό.Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε στο blog σας το λογότυπό μας και να μας στείλετε e-mail για να σας προσθέσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Ανώνυμος είπε...

ετοιμος να κυβερνησει ειναι μονο ο κομανετσης με τα κλεφτοπουλα ολοι οι αλλοι δεν ειναι ετοιμοι Μονο ο κομανετσης ηταν ειναι και θα ειναι

Ανώνυμος είπε...

Γραψε για την αποφαση του ελεγκτικου συνεδριου και ασε τη λασπη που δεν κολλαει πουθενα πια .Ενημερωσε τον κοσμο οτι ολα αυτα που υποστηριζεις και πεσβευεις κριθηκαν απο το ανωτατο δικαστηριο της χωρας παρανομα και περα απο καθε λογικη Στο χωριο σου ειστε τσακωμενοι με την αληθεια ? μονο με τον βρουτση τα εχετε καλα?

Ανώνυμος είπε...

Ασχολήσου με τα ουσιώδη βρε ηλίθιε Νάξιε. Η επικαιρότητα βρίθει από θέματα που σφίγγουν τις θηλειές στους λαιμούς των πουλημένων στα γερμανικά συμφέροντα που υποστηρίζεις. Κρύβε λόγια γιατί όταν θα στήνονται οι κρεμάλες δεν θα βρίσκεις τρύπα για να χωθείς. Στο θέμα βλάκα που ανάρτησες που βλέπεις την είδηση; Και γιατί στραβέ σου διέφυγε το γεγονός της πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ και με διαφορά;

http://naxios.blogspot.com είπε...

Στο θέμα βλάκα που ανάρτησα διαβασε παρακατω να την είδηση που δεν βλέπεις στο naxio ΗΛΙΘΙΕ
Δεύτερη επίθεση Παπαδημούλη σε Λαφαζάνη
http://www.iefimerida.gr/news/74875/%CE%B1%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AE%CF%82-%CE%B7-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82
Μπορεί επισήμως το θέμα που προέκυψε με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να θεωρείται λήξαν, ωστόσο, στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξακολουθούν να υπάρχουν αντιδράσεις.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο Βήμα FM χαρακτήρισε τη δήλωση του βουλευτή του κόμματος ατυχή τονίζοντας «όλοι μας οφείλουμε να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στο τι λέμε και πως το λέμε, έτσι ώστε να αποφεύγονται ατυχείς εκφράσεις που μπορεί να δώσουν λαβή για παρερμηνείες και επιθέσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ»

Σημειωτέον ότι μετά το σοκ που προκάλεσε τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και άλλα κορυφαία στελέχη του κόμματος έσπευσαν να διασκεδάζουν τις εντυπώσεις τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.



Πηγή: Δεύτερη επίθεση Παπαδημούλη σε Λαφαζάνη | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/74875#ixzz2B9rICfAw

Ανώνυμος είπε...

Τι μαλακίες γράφεις ρε ζώον Νάξιε. Αυτά που καίνε είναι άλλα. Ο Κομανέτσης τι έλεγε πριν τις εκλογές για μισθούς και που μας πάει σήμερα. Αυτό είναι το θέμα. Είναι οι λόγος που θα στηθούν οι κρεμάλες με κόκκινα σχοινιά χωρίς σαπούνι.