slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Όλα τα ανήκουστα που ακούστηκαν στη Βουλή!


Απειλές, ύβρεις, χτυπήματα κάτω από τη μέση και ολίγον από θέατρο είχε η συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή που παρά την κρισιμότητα των στιγμών σημαδεύτηκε από τις λεκτικές ακρότητες ορισμένων μελών του κοινοβουλίου.


Απειλές εναντίον των βουλευτών που έχουν ψηφίσει τα μνημόνια εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης κατά τη συζήτηση του .....
προϋπολογισμού στη Βουλή βάζοντας φωτιά στην ολομέλεια.

«Θα σας πω μια προσωπική μου άποψη. Να παρακαλάτε εσείς που υπογράψατε τα μνημόνια να περάσετε από ειδικά δικαστήρια παρά να βρείτε το τέλος του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη» είπε ο κ. Παναγούλης και φυσικά προκάλεσε πανικό στην αίθουσα.



Στις απειλές Παναγούλη σκληρή ήταν η απάντηση της κυβέρνησης, που διά στόματος Κεδίκογλου ζήτησε την άμεση διαγραφή του βουλευτή από τον κ. Τσίπρα.

Για θεατρινισμούς κατηγόρησαν οι βουλευτές τη ΝΔ τον Παύλο Χαϊκάλη καθώς από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έδωσε μια πρωτόγνωρη για τα κοινοβουλευτικά χρονικά παράσταση. Ο Παύλος Χαϊκάλης ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με κασετόφωνο και άρχισε από εκεί να αναμεταδίδει προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά υποχρεώνοντας τον προεδρεύοντα Χρήστο Μαρκογιαννάκη να τον διακόψει και να του κλείσει το μικρόφωνο. Ο κ. Μαρκογιαννάκης του είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι θέατρο εδώ κύριε Χαϊκάλη, σε λίγο θα ζητήσετε και κινηματογραφική προβολή».



Ο Αδωνις Γεωργιάδης προφανώς δεν είχε ξεχάσει το ειρωνικό σχόλιο του Ηλία Κασιδιάρη για το ακριβό ρολόι και αποφάσισε να ανταποδώσει από το βήμα της Βουλής με μια στυλιστική αναφορά στην σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Έτσι λοιπόν κατά την διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού ο βουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε ότι η βουλευτής της Χρυσής Αυγής φοράει δαχτυλίδι μεγάλης αξίας συμπληρώνοντας πως «δυο τέτοιες μπουτίκ υπάρχουν στην Ελλάδα, μία στη Μύκονο και μια στο Κολωνάκι, στη Σκουφά».

Εκτός ορίων βγήκε και η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλα Γιαταγάνα η οποία κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον Προϋπολογισμού του 2013 απευθυνόμενη στους βουλευτές της ΝΔ τους... έστειλε στον διάολο. Συγκεκριμένα, την ώρα που ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε την ομιλία του και ενώ στο βήμα του ομιλητή είχε ανέβει βουλευτής της ΝΔ, η κυρία Γιαταγάνα σηκώθηκε από το έδρανό της για να φύγει και απευθυνόμενη σε μερίδα βουλευτών της ΝΔ τους είπε: «Να πάτε στο διάολο».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νάξιε σχολίασε μας λίγο τον Πετρέους. Βάζω στοίχημα ότι ξέρεις περισσότερα από τον Ομπάμα.