slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σαμαράς: Η δόση θα έρθει έγκαιρα


Επίθεση εναντίον του Συριζα και δέσμευση ότι η εκταμίευση της δόσης θα γίνει έγκαιρα και ότι το ποσό θα είναι μεγαλύτερο από τα 31.5 δισ ευρώ περιελάμβανε η ομιλία του Πρωθυπουργού.

Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για την στάση του κόμματος του «Δεν είστε ούτε το αύριο, ούτε το σήμερα, ούτε το χθες. Είστε τα υπολήμματα της οπισθοδρόμησης των συντεχνιών που καταρρέουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ τρομάζει την ελληνική κοινωνία η οποία τον αποβάλλει. Δεν φέρετε άνεμο αλλαγής τον παλαιοκομματισμό φέρατε» είπε....
χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.



Παράλληλα δεσμεύτηκε ότι η δόση θα έρθει στην ώρα της ενώ έστειλε μήνυμα και προς το εξωτερικό «Τα χρήματα της δόσης θα έρθουν έγκαιρα. Θα έρθουν στο ακέραιο και με το παραπάνω. Για το παραπάνω κύριε Τσίπρα παλεύω. Το λόμπι της δραχμής δίνει τις τελευταίες του μάχες. Ήρθε και η ώρα των δανειστών να κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους και θα τις κάνουν.»


Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στις «απειλές» που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης «Να απειλούν βουλευτές με ειδικά δικαστήρια και με λιντσαρίσματα; Τι προσπαθούν να μας τρομάξουν; Το λόμπι της δραχμής έγινε το λόμπι της παράνοιας. Θλίψη μας προκαλούν και όχι φόβο»


Για το θέμα των υπαλλήλων της βουλής ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως η τροπολογία θα κατατεθεί και θα εφαρμοστεί και δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις για κανέναν. «Είναι λογικό να παίρνουν εφάπαξ 8 φορές πάνω από αυτό που παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι; Δεν θα παραβιαστεί το Σύνταγμα, ούτε το αυτοδιοίκητο. Αυτοδιοίκητο υπάρχει και στην δικαιοσύνη αλλά περικοπές έγιναν στους μισθούς τους. Η πολιτεία θα αποφασίζει για τους μισθούς».


Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Πρωθυπουργού στο Λένιν. «Περνάνε δεκαετίες, χωρίς να γίνεται τίποτα και ξαφνικά γίνονται τα πάντα» είπε ο Α. Σαμαράς προκαλώντας αντιδράσεις στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ



real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: