slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πολίτες σε Συριζαίους διαδηλωτές: "Βρωμιάρηδες στην άκρη να παρελάσουν τα παιδιά μας" (Video)

 Επεισόδια στη μαθητική παρέλαση
αυτή τη φορά εναντίον των διαδηλωτών
 Ακόμα μία φορά μικρή μερίδα διαδηλωτών προσπάθησε να χαλάσει εθνική επέτειο για μικροπολιτικούς σκοπούς. Αυτή τη φορά οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ισχυρά αντανακλασικά. Ιδιαίτερη ένταση σημειώθηκε όταν  του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τους βουλευτές, Τάσο Κουράκη και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μαζί με άλλους διαδηλωτές, άνοιξαν δύο πανό και φώναζαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της τρόικα.
Εκείνη τη στιγμή γονείς μαθητών και θεατές αντέδρασαν και τους αποδοκίμασαν λέγοντας εκφράσεις όπως: "Βρωμιάρηδες στην άκρη να παρελάσουν τα παιδιά μας", "Σήμερα παρελαύνουν οι μαθητές όχι εσείς".

Χαρακτηριστικό είναι οτι οι διαδηλωτές εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον των γονέων που ήθελαν να δουν τα παιδία τους να παρελαύνουν χωρίς έκτροπα


http://www.parapolitika.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρωμιαρηδες στην ακρη να παρελασουνε τα παιδια μας λιγο πριν φυγουνε για το εξωτερικο μεταναστες.ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ βγαλτε επιτελους το σκασμο εσεις και οι αθλιοι υποστηρικτες σας ερχεται η ωρα που θα λογοδοτησετε .Βρωμιαρηδες και αγραμματοι αβανταδοροι του καθεστωτος νομιζετε οτι θα σας φοβηθουμε ?

http://naxios.blogspot.com είπε...

Φίλε μου το Βρωμιάρηδες στην άκρη να παρελάσουνε τα παιδιά μας το είπαν οι Θεσσαλονικείς όταν οι του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τους βουλευτές, Τάσο Κουράκη και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μαζί με άλλους διαδηλωτές, άνοιξαν πανό και φώναζαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της τρόικα. Διότι φίλε μου άλλο οι εθνικές εορτές διότι μπορεί τα στελέχη και ψηφοφόροι του Σύριζα να μην περικόπτονται να γιορτάσουν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου το γνωρίζαμε εξ αρχής. Οι Θεσσαλονικείς και οι γονείς των μαθητών και οι θεατές αντέδρασαν και τους αποδοκίμασαν λέγοντας εκφράσεις όπως: "Βρωμιάρηδες στην άκρη να παρελάσουν τα παιδιά μας", "Σήμερα παρελαύνουν οι μαθητές όχι εσείς". ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΓΩ . ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ