slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Tα Νέα: Ο Τράγκας κάνει σόου με λυγμούς, κραυγές και θεωρίες συνωμοσίας

Με τίτλο «Ράδιο σόου- Όταν έκλαψε ο Τράγκας» η εφημερίδα Τα Νέα κάνει σήμερα ολομέτωπη επίθεση στον εκδότη Γιώργο Τράγκα, το όνομα του οποίου -όπως και αυτό του γιού του Ιωάννη- περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ για καταθέσεις στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία.
Η εφημερίδα χλευάζει τον Γιώργο Τράγκα γιατί παρότι φαίνεται να διαθέτει λογαριασμό στην Ελβετία εντούτοις επιδίδεται σε αντιμνημονιακό αγώνα και παριστάνει ότι έχει πέσει θύμα κάποιας συνωμοσίας.
Τα Νέα αναπαριστούν τον κ. Τράγκα με φέσι και θυμίζουν ότι ο εκδότης στη διαφήμιση για το ....
περιοδικό του Crash είναι ντυμένος τσολιάς και σηκώνει ηρωικά τη φουστανέλα του ενώπιον της καγκελαρίου. «Με τις προτάσεις του να τσακίζονται στην άκρη από ένα λυγμό, με το δίκιο να τον πνίγει απευθύνθηκε στο συναίσθημα των ακροατών του. Δεν κλαίει μόνο για την προσβολή που του έγινε. Κλαίει για την πατρίδα. Η χώρα, λέει, είναι υπό κατοχή. Εγώ ενοχλώ περισσότερο από όλους και το ξέρω. Ενοχλώ όλο τον εσμό των μνημονιακών μηχανισμών».

Τα Νέα επικρίνουν και καγχάζουν τη στάση του εκδότη ο οποίος είπε χθες στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Real FM ότι «δεν υπάρχει λίστα Λαγκάρντ. Υπάρχει λίστα Τράγκας. Ο Τράγκας είναι το πρόβλημα» και κοροιδεύουν για τη φράση του ότι ίσως κάνει την τελευταία του εκπομπή.

«Κλάψτε Ελληνες για την Εβίτα σας. Κλάψτε για τον Τράγκα» καταλήγει το χλευαστικό άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: