slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αυτές είναι οι επίσημες καταθέσεις των βουλευτών που κάποιοι παρουσιάζουν ως «καταθέσεις στο εξωτερικό» [λίστα]


Μια νέα λίστα με ονόματα και καταθέσεις γνωστών βουλευτών κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία. Η λίστα παρουσιάστηκε τεχνηέντως από ορισμένους ως χρήματα που έβγαλαν οι βουλευτές στο εξωτερικό αν και στην πραγματικότητα πρόκειται για καταθέσεις που έχουν σε ελληνικές τράπεζες.

Στην πραγματικότητα, η συγκεκριμένη λίστα ...
περιλαμβάνει -με επιλεκτικές αναφορές- τα νόμιμα χρήματα κορυφαίων πολιτικών τα οποία οι ίδιοι έχουν δηλώσει στα Πόθεν Έσχες τους το 2009, τα οποία είναι τα τελευταία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Η δημοσιοποίηση της λίστας αυτής με την ετικέτα «καταθέσεις στο εξωτερικό» δημιούργησε θόρυβο με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις. Η Μάγια Τσόκλη η οποία εμφάνιζε καταθέσεις 750.000 ευρώ στην Alpha και 175.000 στην Eurobank προέβη ήδη σε δήλωση (δείτε την στο τέλος του άρθρου), με την οποία ξεκαθαρίζει την κατάσταση και χαρακτηρίζει ανόητους όσους ουσιαστικά κατασκεύασαν αυτήν τη λίστα για δημιουργία εντυπώσεων. Όπως γράφει η οικογένειά της «ευρώ δεν έχει βγάλει από την Ελλάδα» και σημειώνει ότι το ίδιο ισχύει και για πολλούς άλλους. «Η λίστα αυτή λοιπόν είναι καθαρό προϊόν φαντασίας με προφανή πολιτικό στόχο!» υπογραμμίζει η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε τη πλήρη λίστα εδώ.









Διαβάστε την πλήρη δήλωση της κυρίας Τσόκλη, όπως την ανήρτησε στο Facebook:

Δεν ξέρω ποιοι ανόητοι και για ποιους λόγους δημιούργησαν μια λίστα με ονόματα πολιτικών που έχουν τάχα καταθέσεις στο εξωτερικό. Με έκπληξη είδα και το δικό μου όνομα να φιγουράρει μεταξύ τους. Καθότι οι πληροφορίες που με αφορούν είναι εντελώς ψευδείς –ευρώ δεν έχει βγάλει η οικογένειά μου από την Ελλάδα- υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει και για πολλούς άλλους! Η λίστα αυτή λοιπόν είναι καθαρό προϊόν φαντασίας με προφανή πολιτικό στόχο! Επειδή οι εποχές είναι περίεργες και πονηρές, θα σας παρακαλούσα θερμά να μην είστε εύπιστοι. Καλημέρα σας.


Πηγή: Αυτές είναι οι επίσημες καταθέσεις των βουλευτών που κάποιοι παρουσιάζουν ως «καταθέσεις στο εξωτερικό» [λίστα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/72541#ixzz29aE2YzR6



Δεν υπάρχουν σχόλια: