slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εβδομάδα αφιερωμένη στον τουρισμό από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


Εβδομάδα αφιερωμένη στον τουρισμό της Νάξου και των  Μικρών Κυκλάδων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου. Ο Δήμος διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων γύρω από το μεγαλύτερο πυλώνα της τοπικής οικονομίας, με πιο σημαντική την παρουσίαση του προγράμματος τουριστικής προβολής την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου. Επίσης θα διενεργηθούν τρία σεμινάρια για επιχειρηματίες, επαγγελματίες και εργαζομένους στον τουρισμό στις 22, 24 και 25 Οκτωβρίου.

«Κανείς επαγγελματίας του τουρισμού  δεν θα πρέπει να λείψει από την  παρουσίαση του προγράμματος τουριστικής  προβολής στις 23 Οκτωβρίου», τονίζει ο κ. Δημήτρης Λιανός, αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. «Έχουμε να παρουσιάσουμε τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα από πλευράς του Δήμου για την...........
τουριστική καμπάνια του 2013. Με αυτήν την καμπάνια θέλουμε να δημιουργήσουμε σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες για ένα ευρύ φάσμα τουριστικών επιχειρήσεων. Ωστόσο, ο Δήμος δεν μπορεί να επιτύχει σημαντικά πράγματα από μόνος του εάν δεν υπάρξει η ενεργός συμμετοχή των άμεσα ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων στις ενέργειες μάρκετινγκ που ετοιμάζουμε. Έχουμε να πούμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα στην εκδήλωση της Τρίτης που αφορούν όλους όσους ζουν από τον τουρισμό, γι’ αυτό και θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: