slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κριτική Χ.Κόκκινου για τις δράσεις πολιτισμού - πολιτισμού

Ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος
Με προχειρότητες και έλλειψη προγραμματισμού οι δράσεις πολιτισμού - αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, λέει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου.

Ο περιφερειακός συνδυασμός "Νέα εποχή για τα Νησιά μας", εκπροσωπήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή από τον κ.Χαράλαμπο Κόκκινο και τον κ. Γιώργο Παπαμανώλη.

Τα μέλη τη παράταξης ψήφισαν λευκό στα θέματα που αφορούσαν:

-Δράσεις Πολιτισμού-Αθλητισμού της Π.Ν.Α.

-Νομική Εκπροσώπηση σε Δικαστικές Υποθέσεις της Π.Ν.Α.

"Στα θέματα Αθλητισμού και Πολιτισμού για πολλαπλή φορά δεν δόθηκε εισήγηση στα μέλη της επιτροπής!!! Διαβάστηκε από τον εισηγητή της πλειοψηφίας την ώρα της συνεδρίασης και επιβεβαίωσε την προχειρότητα που προσεγγίζει τα θέματα η Περιφερειακή Αρχή αλλά και την αποσπασματικότητα των δράσεων που δεν εντάσσονται σε ένα ολοκληρωμένο προγραμματισμό για το σύνολο των νησιών μας", αναφέρει ο κ. Χ.Κόκκινος.

"Αλαλούμ και προβλήματα στις δικαστικές εκπροσωπήσεις της Π.Ν.Αι"

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, επισημαίνει, ότι στις δικαστικές υποθέσεις παραμένουν οι Κυκλάδες χωρίς μόνιμο νομικό εκπρόσωπο, οι κοστοβόρες αναθέσεις σε εξωτερικούς δικηγόρους συνεχίζονται και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης η Περιφερειακή Αρχή ανακάλυψε ότι νομικές υποθέσεις που θα ανέθετε σε εξωτερικούς συνεργάτες από εισήγηση του Νομικού Σύμβουλου Δωδεκανήσου κ.Φιλιππάκου, πρέπει να μεταβιβαστούν στους αρμόδιους δήμους, ειδικούς διαδόχους της πρώην Νομαρχίας Κυκλάδων για θέματα πολεοδομίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: