slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ Δ/Σ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΗΡΑΣ


 
Κ. Πρόεδρε.Το Σάββατο 27/10/2012 ο πρόεδρος και  το Δ/Σ της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Θήρας ομόφωνα αποφάσισαν να σας υποβάλουν την παραίτηση τους, αντιδρώντας τόσο στην απαξίωση της οργάνωσης διότι λαμβάνονται αποφάσεις χωρίς ενημέρωση και αφορούν το χώρο ευθύνης τους και αξιοποίηση τους γίνεται  μόνο σε προεκλογικές περιόδους, όσο και στην άδικη διοικητική υποβάθμιση του νησιού μας, με τα μέτρα τα οποία προωθούνται.Συγκεκριμένα,.....

1)    Με επιστολή μας την 28/8/2012 ζητήθηκε ενημέρωση από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για το τι προτίθεται να πράξει για την λειτουργία του νέου σύγχρονου και ολοκληρωμένου νοσοκομείου Θήρας. Το αίτημα ενημέρωσης απέβη άκαρπο και η οργάνωση παραμένει εκτεθειμένη στην τοπική κοινωνία, καθώς υπάρχει προεκλογική δέσμευση από την οργάνωση για την δρομολόγηση της λειτουργίας του.
2)    Θεωρούμε απολύτως εσφαλμένη την απόφαση της πρώην κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που υλοποιεί η σημερινή κυβέρνηση, περί της  συγχώνευσης της Δ.Ο.Υ. Θήρας με τη Δ.Ο.Υ. Νάξου, διότι η συγχώνευση αυτή έχει μηδαμινό δημοσιονομικό όφελος . Το Δημοτικό συμβούλιο, η ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Θήρας, κάτοικοι και φορείς του νησιού έχουν αποφασίσει να αντιδράσουν έντονα καθώς η απόφαση αυτή πλήττει καίρια το νησί, δημιουργώντας ανυπέρβλητο κώλυμα στους φορολογούμενους πολίτες του νησιού, οι οποίοι θα πρέπει να μεταβαίνουν στη Νάξο εφεξής, προκειμένου να διευθετήσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.
 Η απόφαση μας ως μέλη της παράταξη είναι ότι θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε πολιτικές που θα φέρουν την ανάπτυξη και ευημερία στην πατρίδα μας.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΕΛΕΚΗΣ ΗΛΙΑΣ  ΤΟ Δ/Σ  1.ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ  2.ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ  3.ΛΥΓΝΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ  4.ΒΑΖΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 5.ΔΑΜΙΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 6.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ  7.ΛΥΓΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ 
http://neasantorinis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: