slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κεδίκογλου: Δεν θα κάνουμε το χατίρι στον Τσίπρα να βγούμε από την ευρωζώνη


Στον Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη βουλή, τονίζοντας ότι επικαλείται το ιστορικό «ΟΧΙ» του Ελληνικού λαού για να δικαιολογήσει τα δικά του ΟΧΙ.

"Ο κ. Τσίπρας επικαλείται το ιστορικό «ΟΧΙ» του Ελληνικού λαού για να δικαιολογήσει τα δικά του ΟΧΙ. Το ΟΧΙ στην Ευρώπη, το ΟΧΙ στο ευρώ και το ΟΧΙ στην ενότητα του Ελληνικού λαού. Το ΟΧΙ σε όλα!

Που είναι ΝΑΙ στην απομόνωση της Ελλάδας, ΝΑΙ στην εξαθλίωση στην οποία θα οδηγούσε η Πολιτική του και ΝΑΙ στη διχόνοια, που πάντα υπήρξε καταστροφική για τον Ελληνισμό.

Επί μήνες τώρα αντιστεκόμαστε στην κακή μοίρα που είχαν προετοιμάσει για την Ελλάδα: να τη βγάλουν από την ευρωζώνη!

Ο κ. Τσίπρας έχει ως πολιτική του να υποταχθούμε στη μοίρα αυτή. Ο Ελληνικός λαός δεν θα του κάνει το χατίρι…", αναφέρει ο κ. Κεδίκογλου.

Νωρίτερα, αναφερόμενος στις χθεσινές του δηλώσεις του κ. Σαμαρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι η επίκλησή του Πρωθυπουργού δεν είχε αποδέκτη τον ελληνικό λαό αλλά τους «κυβερνητικούς του συνεταίρους». "Η επίκληση ήταν όχι για να σώσει την χώρα, αλλά την χώρα που καταρρέει. Έχουμε έναν Πρωθυπουργό που δεν τολμά να έρθει στη Βουλή και να αντιπαρατεθεί με την αντιπολίτευση" είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: