slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δεν προέκυψαν νέα στοιχεία από την κατάθεση Λιβάνου – Ζωγραφάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ και στις καταθέσεις τους ενώπιον της εισαγγελέως οι δύο επιχειρηματίες δεν προσκόμισαν τίποτα περισσότερο από ότι είχαν ήδη καταθέσει στο ΣΔΟΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, δεν προσκόμισαν τίποτα περισσότερο από ότι είχαν ήδη καταθέσει στο ΣΔΟΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, δεν προσκόμισαν τίποτα περισσότερο από ότι είχαν ήδη καταθέσει στο ΣΔΟΕ

Στην εισαγγελέα πρωτοδικών, Πόπη Παπανδρέου έχουν ήδη εξεταστεί ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός και ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης που κατήγγειλαν τρία πολιτικά πρόσωπα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τον όμιλο Καρούζου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ και στις καταθέσεις τους ενώπιον της εισαγγελέως οι δύο επιχειρηματίες δεν προσκόμισαν τίποτα περισσότερο από ότι είχαν ήδη καταθέσει στο ΣΔΟΕ.

Υπενθυμίζεται πως από τις καταθέσεις τους στο ΣΔΟΕ δεν έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για τους τρεις πολιτικούς.

Η κ. Παπανδρέου αναμένεται τις προσεχείς μέρες να καλέσει κι άλλα πρόσωπα ενώ παράλληλα ελέγχει τους λογαριασμούς των πολιτικών προσώπων και των εμπλεκόμενων επιχειρηματιών.

Διερευνά επίσης το σύνολο της περιουσίας τους και την ύπαρξη οφ σορ εταιρειών που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, σε δηλώσεις του ο συνήγορος της πρώην συζύγου του Γιάννη Καρούζου, Αλέξανδρος Λυκουρέζος είπε πως "εδώ και 6 μήνες ο Γιάννης Καρούζος έχει εξαφανιστεί χωρίς να έχει επικοινωνία με τα παιδιά του".

Από την πρώτη στιγμή η πελάτισσά του κ. Σκαφτούρα -τόνισε ο κ. Λυκουρέζος- είναι κατηγορηματική ότι κανένα από τα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται και ιδιαίτερα ο κ. Μεϊμαράκης που είναι κουμπάρος τους, δεν έχει ανάμιξη για τα όσα καταγγέλλονται από τους Λιβανό και Ζωγραφάκη.

Το μεσημέρι αναμένονταν στη ΓΑΔΑ και ο εκδότης της Real News, Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος θα καταθέσει για το πως διέρρευσαν τα έγγραφα στην υπόθεση Καρούζου - Μειμαράκη στην εφημερίδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: