slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τους ένωσε ο Κορρές

Ο τέως ο νυν και οι επίδοξοι

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια φωτογραφία με ... συμβολικό χαραχτήρα και ... χρωμάτων. Τρεις από το γκρίζο χθες κι ένας που ελπίζει να φέρει λίγο ... φως.

Ανώνυμος είπε...

11.25 είσαι ποιητής!

Ανώνυμος είπε...

και καλά ευτός ο Κοκοτος είχε και πρωσοπικότητα. Οι άλλοι δυό γκρίζοι άστα να πάνε κατά διαόλου.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως λείπει ο Μαράκης. Μάλλον δε θα χώραγε στη φωτογραφία και μετά από κλήρωση βγήκε εκτός πλάνου.
Πάντως τώρα που τους βλέπω το καλό είναι ότι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ βγαίνει κάθε φορά. Φαντάζεσαι να είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τους 4 ταυτόχρονα;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τρεις αποτυχιμένοι . Τι θέλει ο τέταρτος μαζι τους ; Γιατί εκτίθεται εστω και ως φωτογραφιζόμενος; Μακριά τους να κάτσει για να χει ελπίδες.

Ανώνυμος είπε...

Και να χουμε και μεις απο αυτόν

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, γιατί εκτίθεσαι με την τρόικα της αποτυχίας;

Ανώνυμος είπε...

Για να λέμενε τα πράματα με τ ονομα τονε ο Κόκοτας κάτι έκαμε. κάποιο έργο άφησε. Οι άλλοι δυο ο ένας στη νομαρχία κι ο άλλος ως τώρα στο δήμο μόνο τσοι καρέγλες βαστούνε. Μόνου για παρελάσεις και πανυγύργια και οι δυό.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως θρέψις, όψις ΚΑΛΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα αληθεύει πως ο Λαζαράκος είπε πως θα είναι παρών στις άλλες εκλογές ; Ε ρε κλωτσιές που θέλει!!! δε καταλαβαίνει πως τελειώσανε οι χάρες και η ελεημοσύνη ;

Ανώνυμος είπε...

οι ΠΑΣοκοι ονειρεύονται καρβέλια, χωρίς τον ...ξενοδόχο. Στο 5,5% πέσανε και η ...τσουλήθρα δεν έχει τελειωμό. Υποψήφιοι φαίνεται υπάρχουνε, ψήφοι θα άβρουνε;

Ανώνυμος είπε...

Ρεμάλια και άσχετα ανθρωπάρια, εσείς δεν μπορείτε να χωρίσετε δυο γαϊδάρων άχερα και κάνετε και κρίσεις πάνω σε πολιτικά και δημοτικά πράγματα. Ουστ να χαθείτε χαϊβάνια.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε 22:18 την σοβαρότητα και σιγά ΤΙΣ προσωπικότητες από τον πιο ΠΑΛΙΟ μέχρι τον πιο καινούργιο λείπει και ο χοντρός να κλείσει το καρέ....οι πολιτικοί ΤΙΣ κουραδας οι λεγόμενη χαρτογιακαδες!!!