slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήμαρχε καλημέρα, ΝΤΡΟΠΗ κάνε κάτι διότι οι Παριανοί μας πήραν στο ψιλό

Και ενημέρωσε  τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο  καθαριότητας και Αθλητισμού να αφήσει για λίγο τα θέματα  υγείας που ασχολείται τελευταίως και ας ασχοληθεί με τα καθήκοντα που του έχεις αναθέσει . ουδείς αναντικατάστατος

Γήπεδο Αγ. Αρσενίου Νάξου. Η ντροπή των Κυκλάδων

Πέρσι η σελίδα μας είχε κάνει θέμα για την κατάσταση που βρισκόταν το γήπεδο του Αγίου Αρσενίου στη Νάξο, μετά από τον αγώνα κυπέλλου, Αναγέννησης Νάξου - Αθλητικού Ομίλου Πάρου.

Η είδηση για την τραγικότητα και την ακαταλληλότητα του γηπέδου της Νάξου πήρε μεγάλη έκταση και το θέμα το δημοσοιοποίσμα καιΜΜΕ του γειτονικού μας νησιού, προς τιμή τους.


Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων στις αρχές του καλοκαιριού, το πρόβλημα το ανέδειξαν οι παράγοντες του ΑΟΠ οι οποίοι βρήκαν συμπαραστάτες σχεδόν όλους όσοι εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο στα νησιά μας.

Τότε, έδειξαν ενδιαφέρον για το θέμα και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΚ και διαβεβαίωσαν όλους ότι ο πρόβλημα σύντομα θα λυθεί.

Στις 6 Σεπτεμβρίου η ΕΠΣ Κυκλάδων δημοσιοποίησε επιστολή (ΔΕΣ ΕΔΩ) που έστειλε στο Δήμο Νάξου και με την οποία «απειλούσε» ότι αν δεν λυθούν τα προβλήματα οι Ναξιώτικες ομάδες θα αγωνίζονταν ως γηπεδούχες σε άλλα νησιά. Η επιστολή προκάλεσε έκπληξη στους φιλάθλους των Κυκλάδων, αλλά παρόλα αυτά θεωρήθηκε ένα σωστό βήμα.

Με μεγάλη τους έκπληξη τα μέλη της αποστολής του ΑΟΠ που πήγαν για αγώνα του πρωταθλήματος παίδων, με τον ΠΑΣ Νάξου, το Σάββατο 30/9 στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου, είδαν ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ στον αθλητικό χώρο «ντροπή» των Κυκλάδων.

Στα αποδυτήρια η οσμή από βρωμιές κάθε είδους ήταν έντονη, ενώ ο χώρος δεν πληρούσε κανέναν κανόνα υγιεινής. Έτσι οι παράγοντες του ΑΟΠ, έδωσαν εντολή στους μικρούς ποδοσφαιριστές, να αλλάξουν στους πέριξ εξωτερικούς χώρους.

Σημειώνουμε ότι τόσο στον περσινό αγώνα, όσο και στο φετινό, διαιτητής ήταν ο κ. Βαν Άακεν, όπως σχεδόν σε όλους τους αγώνες που διεξάγονται στη Νάξο.

Επειδή, ο συγκεκριμένος διαιτητής επί ένα χρόνο που διαιτητεύει σχεδόν όλους τους αγώνες στο συγκεκριμένο γήπεδο, δεν έχει γράψει το παραμικρό για την κατάσταση που επικρατεί στο εν λόγω γήπεδο, πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά κάτι είδε και θα το παραπέμψει στα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΚ.

Επίσης, πιστεύουμε ότι η ΕΠΣΚ έλαβε παραπλανητική απάντηση από το δήμο Νάξου και απέσυρε σιωπηλά τις αιτιάσεις της, για τη χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου γηπέδου.

Σε κάθε περίπτωση, το γήπεδο του Αγίου Αρσενίου υπό το καθεστώς που λειτουργεί είναι ακατάλληλο και η ΕΠΣ Κυκλάδων πρέπει να δώσει - πρωτίστως - μία πιστική απάντηση στους φιλάθλους των Κυκλάδων, για τα όσα συμβαίνουν σ' αυτό το γήπεδο και να λάβει καίρια μέτρα, προτού υπάρξουν τα χειρότερα.
http://fileleutheros.pblogs.gr/2012/10/ghpedo-ag-arsenioy-naxoy-h-ntroph-twn-kykladwn.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μην μιλαει κανεις για τους αντιδημαρχους ειδικα για τον αγαπημενο τουαρχοντα....α καυμενοι φαπες που θελετε.ευτυχως που ειναι ο τοτομης και ο μαυροματης και σωζουν τη παρτιδα

Ανώνυμος είπε...

Μην είσαι άδικος ο Λιανός είναι που σώζει την παρτίδα τουλάχιστον από αυτά που ακούμε και βλέπουμε και να σου πω ας μπούνε άλλοι μπροστά δεν χωρούν πια συναισθηματισμοί...ΤΟΥΣ έχει πάρει η μεγάλη κατηφόρα...έχει όμως 4-5 άτομα που βιαστούν ακόμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Στα χνάρια των προηγούμενων κι αυτοί... το χρήμα ρέει!