slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

κύριε Γλέζο, ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι ναζιστικός για όλους

Ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι ναζιστικός για όλους.
Ναζιστικός ο Μιχαλιολάκος και μάλιστα με δήλωσή του.
Ναζιστικός και ο χαιρετισμός του Μανώλη Γλέζου στην Αλβανία στην κηδεία του αιμοσταγή Χότζα.
Εκτός και αν ο Χότζα ήταν δημοκρατικός και δεν το ξέρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 



Αηδία καταντήσατε....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν τα φασιστοϊδεί οι Χρυσαυγήτες και αυτοί που κρύβοντε ακόμη μέσα στη ΝΔ ήταν αγανακτισμένοι στις πλατείες μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν συντρόφια κατά του ΠΑΣΟΚ. Τώρα φάτε τους γιατί σκοπός τους ήταν να βγάλουν πρώτα το ΠΑΣΟΚ από τη μέση και τώρα ήρθε η σειρά σας φοβούμενοι ότι θα τους πάρετε την εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Πολύξερε NAXIE ο χαιρετισμός με υψωμένη γροθια δεν είναι ναζιστικός.
Σεβασμός στον Γλέζο και την ιστορία του, ο οποίος διαχώρισε τη θέση του από το ΚΚΕ από το 1968.

Ανώνυμος είπε...

Ναξιε αν η Ελλάδα είχε 5 άντρες σαν το Γλέζο δεν θα ήταν σε αυτά τα χάλια! ! Επόμενος σεβασμός στην ιστορία και δεύτερων σεβασμός σε ανθρώπους που για χάρη ΤΟΥΣ ζήσαμε κάποια χρόνια ελεύθεροι γιατί πλέον η Ελλάδα παραδόθηκε και επίσημα με την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα και δυστυχώς πια δεν υπάρχει κάπου ένα Γλέζος να κατεβασει καμία σημαία τώρα τρώμε των πουλο και κάνουμε τουμπεκί ολοιιιιι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άμα μας χρεοκοπίσουν ο Γλέζος και η παρέα του φάε τη σημαία για να μη πινάσεις. Μας παλαβώσατε με τη σημαία. Χιλιάδες άλλοι κάνανε περισσότερα αλλά έμειναν στην αφάνεια. Έλεος πια!

Ανώνυμος είπε...

μάλλον δεν έχεις διαβάσει την ιστορία του Μανώλη Γλέζου. 18 χρόνια φυλακή, τρεις θανατικές καταδίκες, εξορίες, κακουχίες, βασανιστήρια. Κι εσύ κακορίζικε κάθεσαι στον καναπέ σου και βλέπεις τούρκικα σίριαλ.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τύχη μπήκε στην ιστοσελίδα σας γιατί έψαχνα να βρω κάτι για τη Νάξο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Έπεσα σε αυτήν την ανάρτηση και τρελλάθηκα. Αν μας δείτε το ερχόμενο καλοκαίρι να μας τρυπήσετε τη μύτη.Αχάριστοι Ναξιώτες.