slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Φωτογραφίζω και συμμετέχω.


Τα τελευταία χρόνια η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή (ΕΔΑ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει καθιερώσει την έκδοση ετήσιου ημερολογίου, στο πλαίσιο της προβολής των έργων που υλοποιούνται με συγχρηματοδότηση από τα Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ημερολόγιο περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για το ΕΣΠΑ 2007-2013 και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης & Νήσων Αιγαίου, καθώς και φωτογραφίες των υλοποιούμενων έργων στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Αν θέλετε να συμβάλετε και σεις στην έκδοση του ημερολογίου μας, στείλτε μας μέχρι τις 10 Νοεμβρίου δικές σας φωτογραφίες στις οποίες να απεικονίζεται οποιοδήποτε έργο των Κυκλάδων ή της Δωδεκανήσου χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου evagarag@mou.gr. Τα έργα του ΕΣΠΑ μπορείτε να τα αναγνωρίσετε από τις σχετικές πινακίδες που είναι τοποθετημένες στο χώρο κατασκευής τους, στις οποίες εμφανίζονται οι σημαίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και το λογότυπο του ΕΣΠΑ. Σε περίπτωση αμφιβολίας επικοινωνήστε μαζί μας για επιβεβαίωση. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι υψηλής ανάλυσης και σε μορφή portrait, ενώ στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα μας αποστείλετε θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο επικοινωνίας σας και τον τίτλο του εικονιζόμενου έργου.

Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την ΕΔΑ ανάλογα με τις ανάγκες της έκδοσης, θα δημοσιευθούν ολοσέλιδες στο ημερολόγιο 2013, μαζί με τα ονόματα των δημιουργών, στους οποίους θα αποσταλούν τιμής ένεκεν αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους. Η αποστολή των φωτογραφιών εκ μέρους των δικαιούχων συνεπάγεται και αποδοχή της χρήσης τους από την ΕΔΑ αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη έκδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες (από τις 08:00 έως τις 16:00) στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Σ. Καράγιωργα 22, 84100 Σύρος, τηλ. 2281360823 (υπεύθυνος επικοινωνίας: Β. Αραγιάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: