slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιφερειάρχης: «Δικαίωσαν την εμπιστοσύνη μου»

Αποδεκτές οι παραιτήσεις των αντιπεριφερειαρχών

Αποδεκτές έγιναν από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη οι παραιτήσεις που υπέβαλαν χθες από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη η κα Δέσποινα Διακοσταυριανού και ο κ. Σωτήρης Παμπάκας.
Όπως επισημαίνεται και από τους δύο, οι παραιτήσεις τους υποβάλλονται στο πλαίσιο της πολιτικής απόφασης που συμφωνήθηκε εξ αρχής από τα μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης για αξιοποίηση και άλλων στελεχών σε θέσεις ευθύνης της περιφερειακής αρχής, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό τους, αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες και ευθύνες σε νευραλγικούς τομείς για την ανάπτυξη της Περιφέρειας.


Ο Περιφερειάρχης με σημερινή του δήλωση, πριν αναχωρήσει για την Πολωνία όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 40ης Γενικής Συνέλευσης της CRPM, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους δύο στενούς του συνεργάτες, εξαίροντας το ήθος και το έργο τους, υπογραμμίζοντας τα εξής:
«Η Δέσποινα Διακοσταυριανού και ο Σωτήρης Παμπάκας, κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως αντιπεριφερειάρχες, ήταν από τους βασικούς συντελεστές μιας τεράστιας και επίπονης συλλογικής προσπάθειας, με σκοπό να παραχθεί ένα ουσιαστικό έργο σε τομείς όπου οφείλαμε να δώσουμε έμφαση, όπως ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας. Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους είναι ορατό και αποδεκτό από την κοινωνία των νησιών μας, γεγονός που δικαιώνει την εμπιστοσύνη μου προς τα πρόσωπά τους, την αφοσίωση και το ήθος τους.

Όλα αυτά, υπό το βάρος της πρόκλησης που αντιμετωπίζουμε ως παράταξη να υπηρετήσουμε και να στήσουμε, ουσιαστικά, έναν νέο θεσμό σε μια Περιφέρεια όπου κάθε νησί έχει τις δικές του ανάγκες και τις δικές του προτεραιότητες. Αυτή και μόνο η παράμετρος δίνει το μέγεθος του φορτίου που σήκωσαν και οι δύο, και οφείλω να τους εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου.
Η εναλλαγή ρόλων και ευθυνών, με την αξιοποίηση και άλλων στελεχών της παράταξής μας σε θέσεις ευθύνης, που θα δώσουν συνέχεια και θα προσθέσουν σε αυτά που πέτυχαν η Δέσποινα και ο Σωτήρης, σηματοδοτεί και συμβολίζει τη δέσμευση που όλοι μαζί αναλάβαμε από την 1η Ιανουαρίου του 2011 να εργαστούμε συλλογικά και με γνώμονα τις προγραμματικές μας θέσεις και προτάσεις». 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αλλος μεγαλος αντιδημαρχος ,νομιζει και αυτος οτι με το μεγαλο εργο που καει οι νεοδημοκρατες ειδικα που τον ανεβασαν ψηλα θα κανουν ξανα το ιδιο ,κουνια που σε κουναγε