slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόκληση αν γίνει: Θα δώσουν στο ΠΑΣΟΚ 4,5 εκ παραπάνω χρηματοδότηση;

Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει 4,5 εκατ. παραπάνω απ' ότι δικαιούται καθώς η χρηματοδότηση θα γίνει με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του 2009!

Οσμή σκανδάλου έρχεται από το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων, καθώς...
σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στη Βουλή ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Μαρκόπουλος, το ΠΑΣΟΚ θα πάρει 4,5 εκατ. επιπλέον απ΄ όσα δικαιούται καθώς η χρηματοδότηση θα γίνει με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του 2009.

Για «σκανδαλώδη χρηματοδότηση των κομμάτων με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του 2009» έκανε λόγο από το βήμα της Ολομέλειας, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος.

Ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε πως «είναι ανήθικο να χρηματοδοτούνται κόμματα με βάση τα αποτελέσματα του 2009, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ με 45%, όταν στις εκλογές του Ιουνίου έχει λάβει 12% και δημοκοπικά είναι μονοψήφιο» και πρόσθεσε «ο συνεταίρος σας στην κυβέρνηση ο κ. Βενιζέλος που προσέβαλλε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα με τη «λίστα Λαγκάρντ» και συγκάλυψε τη διαφθορά. Είναι ανήθικο και παράνομο να επιχειρήσετε να χρηματοδοτήσετε το ΠΑΣΟΚ με 4,5 εκατ. ευρώ πάνω από όσα πρέπει να πάρει. Σας ζητώ να αλλάξετε το νόμο».

 Δεξί X-Trem(i)

Δεν υπάρχουν σχόλια: