slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Υποκριτής κύριος Ραγκουσης ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΣ τους 3 σοφούς πιθήκους , δεν άκουσε τίποτα, δεν είδε τίποτα και δεν είπε τίποτα.

                                                                                                       
Είσαι υποκριτής  διότι στις  26/12/ 2010 όταν η εφημερίδα "Το Παρόν" είχε  αποκαλύψει  ότι η λίστα  Φαλτσιανί  βρισκόταν  στα χέρια του φίλου   σου  Γ. Παπακωνσταντίνου, εσύ ήσουν   ήδη παντοδύναμος και  πρώτος τη τάξη «υπερυπουργός»   της πιό προδοτικής κυβέρνησης που πέρασε από τη χώρα. Ως  στενότερος συνεργάτης του τότε πρωθυπουργού,  συμμετείχες  σε όλα τα κλειστά ή τα διευρυμένα υπουργικά συμβούλια και καμμία απόφαση δεν λαμβάνονταν χωρίς την έγκρισή σου. Κι έτσι ενώ τα ήξερες όλα σήμερα παριστάνεις τον ανίδεο και παραιτείσαι από το ΠΑΣΟΚ, όταν είναι γνωστό σε όλους ότι οι περισσότερες συσκέψεις  για να οδηγήσετε την  χώρα στο σφαγείο του Δ.Ν.Τ. γίνονταν στο γραφείο σου  στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Είσαι υποκριτής  διότι δεν θεώρησες ΤΟΤΕ ότι είναι   πολιτικά ανήθικο και κοινωνικά εξοργιστικό, άδικο και  αδιανόητο, για μια ευνομούμενη πολιτεία, να  μην χτυπιέται  η φοροδιαφυγή με την ίδια αυστηρότητα  και πυγμή που   κατ’ επανάληψη επέδειξες στην προσπάθειά σου να περιόρισεις τα   εισοδήματα των εργαζομένων και να επιβάλεις νέους  φόρους – ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ. ΚΥΝΗΓΟΥΣΕΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ BLOGGERS!!! ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ - 
Είσαι υποκριτής  όταν καταγγέλλεις  ότι   κατ’ επανάληψη βρέθηκες  προ τετελεσμένων γεγονότων και ως «μωρά περθένος» υποχρεώθηκες  να εγκρίνεις  περικοπές  μισθών και συντάξεων προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει όρθια.  
Και τέλος  είσαι  πολιτικός υποκριτής  διότι ενώ καταγγέλλεις τις  πρακτικές του πολιτικού κατεστημένου της μεταπολίτευσης , χρησιμοποίησες αυτές τις ίδιες πρακτικές  όχι μόνο για ανέβεις στα ύπατα κομματικά και κυβερνητικά αξιώματα, άλλα και για να κυνηγήσεις με ψεύτικες κατηγορίες όσους σου έκαναν κριτική.                                                                                                                         Υποκριτής σαν τους 3 σοφούς πιθήκους κι εσύ, δεν άκουσες τίποτα, δεν είδες τίποτα, δεν είπες τίποτα.                                                                                                           Εκτός κι αν δεν είσαι υποκριτής και  απλά είσαι  ένας αδαής που αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τη σημασία και το μέγεθος όλων όσων ξετυλίγονταν μπροστά.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άμα σου τραβήξει καμιά ψωλιά ο Ραγκούσης να δούμε τι θα γράφεις μετά :)

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΜΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ....... ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΣΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΝΟΩ !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλλά του τα γράφεις Νάχιε γιατί όταν τον συκοφαντούσες και τον έβρυζες ο μα....ς ο Ραγκούσης έκανε το χατίρι του Ανωμερίτη και σου τη χάρισε με μια απλή συγνώμη που ζήτησες. Αν σου είχε κόψει τότε το κεφάλι σήμερα δεν θα μήλαγες αλλά θα έκλανες.

Ανώνυμος είπε...

Το πολύ πολύ να πάρει φορά και να μας κάνει τα τρία,δυο ο Mr Goodys.
Και νάρχεται κι αυτός κι εσείς με την όπισθεν.
Τώρα εσχάτως είμαι σε μόνιμο πριαπισμό.

Ανώνυμος είπε...

Ρε γαμη...νε Ανώνυμε (10:38), μήπως η μαμά σου κλάνει Πακιστανικά;;
Γιατί έτσι όπως γράφεις Ελληνικά (καλλά, έβρυζες, συγνώμη, μήλαγες), μάλλον για τον κολλητό του Πακιστανού της Πάρου σε κόβω.
Και ο μπλόγκερ δεν λέγεται Νάχιος παλιομαλ...κα!!!
Είναι γραμμένο στα Αγγλικά και σημαίνει Νάξιος πανηλίθ....ε!!! Νάξιος, δηλαδή από τη Νάξο.
Όταν έρθει η ώρα και σας τον ανοίξουμε, δεν θα μπορεί να κλάνει πλέον. Μόνο θα φυσάει. Πφφφφφτ!!!