slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

FW: ...ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ EMAIL ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ

 

 

From: leonidas rokos [mailto:leonidas_rokos@hotmail.com]
Sent: Wednesday, September 05, 2012 7:58 AM
To: leonidas rokos
Subject: FW: ...ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ EMAIL ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ

 

 

ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ EMAIL ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ

 

 

ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ EMAIL ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΗΣ ELITE ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ

"ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΣΛΑΒΟΣ".

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

 


Από σήμερα ΤΕΛΟΣ οι φρυγανιές Elite.

 

Όχι μόνο επειδή στερήσανε από δεκάδες Έλληνες μια θέση εργασίας με το να μεταφέρουν το εργοστάσιο παραγωγής τους εκεί, αλλά και επειδή -ακριβώς- πήγαν εκεί !!!

Στους σκοπιανούς λοιπόν να τις πουλήσετε τις φρυγανιές σας κύριοι της Εlite!

Εις το εξής, κάθε επιχειρησιακή δραστηριότητα που αποβαίνει σε βάρος του Ελληνικού λαού, αλλά και που έρχεται σε αντίθεση με τα εξωτερικά μας συμφέροντα θα στιγματίζεται, οφείλουμε να την σαμποτάρουμε ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 σχόλιο:

Antonios είπε...

Η elbisco που κατασκευάζει τις ELite δεν έκλεισε κανένα εργοστάσιο στην Ελλάδα, και δεν μετέφερε πουθενά αλλού την παραγωγή της. Διαβάστε την αλήθεια:
http://www.madein.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=147&Itemid=125

Η Elbisco είναι Ελληνική και κατακτά τα Βαλκάνια!

Η σημαντική παραγωγική δύναμη της Elbisco βασίζεται στα δύο εργοστάσιά της, στη Χαλκίδα και στο Πικέρμι, όπου απασχολεί 700 περίπου άτομα.

Το εργοστάσιο στη Γλύφα Xαλκίδας, διαθέτει σήμερα 13 γραμμές παραγωγής, αυτόματο συγκρότημα συσκευασίας αλεύρου, καθώς και ειδικά διαμορφωμένους αποθηκευτικούς χώρους, με μέγιστη παραγωγική του δυνατότητα στους 16.000 τόνους ετησίως όσον αφορά τα μπισκότα, και στους 27.000 τόνους όσον αφορά το συσκευασμένο αλεύρι.

Το εργοστάσιο του Πικερμίου αποτελεί τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής φρυγανιάς και αρτοσκευασμάτων σε τυποποιημένη μορφή στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Η παραγωγική του δυνατότητα φτάνει τους 14.500 τόνους φρυγανιάς και 6.500 τόνους φρέσκων αρτοσκευασμάτων, ετησίως.

Η ZITO LUKS ιδρύθηκε το 1947 στη FYROM και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή ψωμιού, αρτοσκευασμάτων, κατεψυγμένων προιόντων ζύμης και αλεύρων. Αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο της, με μηχανολογικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις αιχμής που καλύπτουν όλα τα στάδια παραγωγής μέχρι και τη διανομή με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών. Στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται όλες οι μεγάλες αλυσίδες supermarkets, μικρά καταστήματα τροφίμων, διανομείς με αποκλειστική συνεργασία, χονδρέμποροι και πελάτες HORECA. Διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο μύλο αλεύρου στη FYROM και σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις άρτου και αρτοσυσκευασμάτων. Η εταιρεία είναι στο στάδιο αναβάθμισης της Πιστοποίησης Ποιότητας κατά ISO 9001:2000 σε ISO 9001:2002 και της Πιστοποίησης HACCP. Η ZITO LUKS κατέχει δική της αλυσίδα λιανικής που αριθμεί 29 αρτοποιεία προσφάτως ανακαινισμένα και mini markets στη FYROM. Έχει αναπτύξει εξαγωγικές δραστηριότητες σε όµορες χώρες και στην Ελλάδα.

www.zitoluks.com.mk

Η ELBISCO Α.Ε. συμμετέχει με ποσοστό 53,72% στο μετοχικό κεφάλαιο της ZITO LUKS A.D. SKOPJE. Αρχικά εισήλθε στο μετοχικό κεφάλαιο της ZITO LUKS A.D. SKOPJE όταν απέκτησε το 51,9% των μετοχών της στις 14.03.2001. Η ZITO LUKS ιδρύθηκε το 1947 και έχει έδρα τα Σκόπια. Κύριο αντικείµενο δραστηριότητας της εταιρίας είναι η παραγωγή και διανοµή ψωµιού, αρτοσκευασµάτων, κατεψυγµένων προϊόντων ζύµης και γλυκισµάτων καθώς και η παραγωγή και πώληση αλεύρων. Το 1985 ξεκίνησε η µερική ιδιωτικοποίηση της εταιρίας, η οποία ολοκληρώθηκε το 1995 οπότε και οι µέτοχοι της πλέον ήταν κατά 100% οι εργαζόµενοι σε αυτήν. Το 1993 η ZITO LUKS κατασκεύασε έναν µύλο αλεύρου, ο οποίος µέχρι σήµερα είναι ο µεγαλύτερος και πιο σύγχρονος, στη FYROM.
Μέσα στα τελευταία 20 χρόνια η ZITO LUKS AD Skopje αναπτύχθηκε σε µια µοντέρνα βιοµηχανική και εµπορική εταιρία η οποία διαθέτει πλέον στην αγορά µια ευρεία γκάµα προϊόντων, που η ίδια παράγει µε τελευταίας τεχνολογίας µηχανολογικό εξοπλισµό σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που καλύπτουν όλα τα στάδια παραγωγής (από την αποθήκευση σταριού έως την τελική παρασκευή ψωµιού), ενώ στην συνέχεια µε το δικό της στόλο φορτηγών φροντίζει για την έγκαιρη διανοµή τους στα καταστήµατα και στους πελάτες της εταιρίας.

....στο δίκτυο καταστηµάτων της εταιρίας ZITO LUKS A.D διατίθενται όλα τα προϊόντα της ELBISCO (φρυγανιές, µπισκότα)....


Η ZITO LUKS διαθέτει αλυσίδα καταστηµάτων στα Σκόπια µε 33 καταστήµατα (αρτοποιείο και µικρά mini markets). Εκτός από τα ιδιοπαραγόµενα προϊόντα, στο δίκτυο καταστηµάτων της εταιρίας διατίθενται όλα τα προϊόντα της ELBISCO (φρυγανιές, µπισκότα). Παράλληλα µε τη δραστηριοποίησή της στην εγχώρια αγορά, η ZITO LUKS έχει αναπτύξει εξαγωγικές δραστηριότητες στην Ελλάδα, όπου εξάγει τρία είδη φρυγανιάς, καθώς και σε όµορες χώρες. Επίσης, η εταιρία παράγει αποκλειστικά για λογαριασµό της αλυσίδας εστιατορίων Mac Donald, στα Σκόπια, τα ψωµάκια που χρησιµοποιούνται στα προϊόντα της.

Η Εlbisco είναι Ελληνική και κατακτά τα Βαλκάνια!