slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δράσεις ΚΑΠΗ και ΚΔΑΠ


Ενημέρωση
    Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εύχεται Καλή Σχολική Χρονιά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.
  Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών λειτουργεί καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), απογευματινές ώρες (3 μ.μ. – 9 μ.μ.), με πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.
  Το διάστημα αυτό θα συμμετάσχει στην «Ενημερωτική εκστρατεία» του..........
Υπουργείου Πολιτισμού με θέμα «Παντέχνου πυρός σέλας –Λαμπερές ιστορίες φωτιάς». Μια σειρά δράσεων, οι οποίες  θα γίνουν από το Μουσείο Νάξου στο νησί μας για τέσσερις μέρες (11 –14 Οκτωβρίου) και θα έχουν σχέση με τις χρήσεις της φωτιάς διαχρονικά, από την αρχαιότητα έως σήμερα (Η ανακάλυψη της φωτιάς από τον άνθρωπο, Αγγειοπλαστική, Η φωτιά ως μέσο επικοινωνίας: φρυκτωρίες, Η καύση των νεκρών στην αρχαιότητα, Θέρμανση, μαγειρική και φωτισμός, Η φωτιά στα παραμύθια, Ο μύθος του Προμηθέα Δεσμώτη).
  Το  ΚΔΑΠ Νάξου θα πάρει μέρος με θεατρικά δρώμενα, έκθεση ζωγραφικής, αφήγηση παραμυθιών, κατασκευή πήλινων αγγείων, κ.ά.
  Η ενημέρωση των παιδιών και η προετοιμασία των δράσεων θα γίνεται -για δύο εβδομάδες - κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 5 μ.μ. – 8 μ.μ., στο χώρο του ΚΔΑΠ.

  Πληροφορίες: 2285026713
 Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης
 Στέλιος Μαυρογιαννόπουλος


Π ρ ό σ κ λ η σ η

 Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σας καλεί στην Ομιλία του Κέντρου Ανοιχτής  Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) με θέμα: «Η καθημερινότητα της νόσου Ατσχάιμερ. Πρώιμη αναγνώριση και αντιμετώπιση», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παντανάσσης, Χώρας Νάξου.
  Κύριος ομιλητής ο Γενικός Ιατρός κ. Στέλιος Βιτζηλαίος

 

Ο Πρόεδρος

της Δημοτικής Επιχείρησης


Στέλιος Μαυρογιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: