slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει τον Μπαρδή για αυθαιρεσία και παραποίηση των πρακτικών της Λαϊκής Συνέλευσης.

Με έκπληξη είδαμε στο με αριθμό πρωτ. 12568-6/9/2012 έγγραφο με τίτλο " τα ψηφίσματα που ανακοίνωσε η Τοπική Κοινότητα Κορωνίδας" που υπογράφεται από τον πρόεδρο της Λαϊκής Συνέλευσης Αντώνη Αλιμπέρτη και τον γραμματέα Αντώνη Μανιό (αντιδήμαρχο) που δόθηκε στη δημοσιότητα από την τοπ. Κοινότητα Κορωνίδας, να παρουσιάζονται τα θέματα που τέθηκαν και συζητήθηκαν, σαν ψηφίσματα και μάλιστα ομόφωνα της Λαϊκής Συνέλευσης.
Η μόνη ψηφοφορία που έγινε στη συνέλευση, εκτός από αυτή για την εκλογή προεδρείου, αφορούσε στο ψήφισμα που κατατέθηκε από τον τοπ. Σύμβουλο και εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Κορρέ, το οποίο και υπερψηφίστηκε.
Οτιδήποτε άλλο παρουσιάζεται σαν ψήφισμα ή απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης συνιστά αυθαιρεσία, παραποίηση των πρακτικών και καταλύει και απαξιώνει τον ύψιστο θεσμό της δημοκρατίας, που είναι η Λαϊκή Συνέλευση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντώνης Αλιμπέρτης δεν πρέπει να γνωρίζει την παραποίηση του αποτελέσματος της Λαικής Συνέλευσης της Κωμιακής. Εκεί έγινε τοποθέτηση από τον πρόεδρο σε επιλεγμένα θέματα, τα ξαναδιάβασε ο δήμαρχος μετά έγιναν αναφορές από τους δημότες για διαφορα προβλήματα και στο τέλος ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το ψήφισμα που είχε βάλει ο Ιωάννης Κορρές τοπικος σύμβουλος. Μηπως πρέπει να ρωτηθεί και ο πρόεδρος της συνέλευσης Αντώνης Αλιμπέρτης; Για να μάθουν και αυτοί που δεν ήταν εκεί τι αποτελέσματα είχε η συνέλευση............

Ανώνυμος είπε...

Πολύ λίγο ενδιαφέρει ένα ψήφισμα ανεδαφικό, διασπαστικό, με περίσσευμα πολεμικής διαθέσεως, γραμμένο σαν κείμενο σε γνωστούς/άγνωστους τόπους και εκβιαστικά αποσπασμένο από την Συνέλευση. Αυτό που ενδιαφέρει είναι το πρόγραμμα/οι στόχοι του Τοπικού Συμβουλίου (προιόν συλλογικής προσπάθειας) και η θέση της Δημοτικής Αρχής. Το τελευταίο διέφυγε από όλους.