slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

O Σουλειμάν του Αμαρουσίου και οι 300 κότες-των Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Γεωργιάδη, Καμμένου κλπ συμπεριλαμβανομένων-της Βουλής.

Συνεχείς η προβολή του
ΑΝΤ1 στο 
Καμμένο  

Κανείς  από τους 300 εθνοπατέρες και εθνομητέρες της Βουλής δεν έβγαλε- για την ώρα- άχνα για τον «Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή» που προαναγγέλει το κανάλι του Μίνωα Κυριακού.
Ο Κυριακού με σκοπό το κέρδος και γύρευε τι άλλο συμβαίνει στο παρασκήνιο, συμμετέχει στην χυδαία προπαγάνδα του τουρκικού κράτους το οποίο επειχειρεί να ξεπλύνει το αίμα από τις σφαγές των λαών που εξολόθρευσε. Πόντιοι, Αρμένιοι, Έλληνες, Κούρδοι υπέστησαν το τουρκικό λεπίδι. 
Ως τώρα οι ανεκδιήγητοι καναλάρχες μας είχαν συνηθίσει στις τούρκικες σαπουνόπερες των οποίων η προπαγάνδα περιορίζονταν σε ηθογραφικό επίπεδο. Τώρα όμως έχουμε να κάνουμε με την ,,,
αλλοίωση της ιστορίας.

Την ώρα που οι Γάλλοι αναγνωρίζουν τις σφαγές των Αρμενίων έρχεται ο Κυριακού να προπαγανδίσει υπέρ του Σουλειμάν του Μεγαλοπρεπή ασελγώντας πάνω στην δημόσια συχνότητα που του εκχώρησε-με συγκεκριμένες προυποθέσεις-η Πολιτεία, δηλαδή εμείς οι πολίτες.
Κι ενώ το κανάλι του Σουλειμάν του Αμαρουσίου διαφημίζει και προωθεί την τούρκικη προπαγάνδα δεν είδαμε κανένα από τους 300 να αντιδρούν. Ούτε καν τον πατριώτη Μιχαλολιάκο και τον «αμάσητο» Κασιδιάρη.

Πως το ανέχονται αυτό όταν είναι νωπές ακόμη οι μνήμες της άναδρης δολοφονίας του Σολωμού Σολωμού;
Που είναι ο πατριώτης –Dancing with the stars-Αδωνης Γεωργιάδης να πάρει θέσει γι αυτή την ξεφτίλα;
Κατά τ΄ άλλα ψευδοπατριώτες κόπτονται για την Ρεπούση.
Έχει αναρωτηθεί κανείς από τους 300, αν θα υπήρχε τουρκικό κανάλι να προβάλλει την ζωή του Κολοκοτρώνη;
Γιατί τόση μούγγα στην στρούγγα κ. Τέρενς Κουίκ;
Δεν ενοχλεί την εθνική αξιοπρέπεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων αυτή η ξεφτίλα; Τι κάνει ο φίλος μου ο Καμμένος; Φοβάται μην χάσει την προβολή του ΑΝΤ1; Έχει την ψευδαίσθηση ο Καμμένος ότι εξελέγη από τα κανάλια; Οι πολίτες των ψήφισαν. Οι πολίτες και όχι οι καναλάρχες έστειλαν τους Χρυσαυγίτες στην Βουλή. Οι πολίτες έδωσαν τα υψηλά ποσοστά στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι οι καναλάρχες.
Θα περιμέναμε ακόμη και από τον Αντώνη Σαμαρά, του οποίου είναι γνωστή η ευαισθησία για τα εθνικά θέματα, να παρέμβει.
Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπει η Πολιτεία στους ανεκδιήγητους καναλάρχες να καταχρώνται μ' αυτό τον τρόπο τις συχνότητες. Σταματήτε τους επιτέλους. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι τράπεζες. Καμία τράπεζα δεν πρέπει να χορηγεί δάνεια σε τέτοιου είδους σκουπιδοπρογράμματα γιατί το πιο πιθανόν είναι- εν μέσω κρίσης- να έχουν την τύχη του  Alter και να κλαίνε τα λεφτά τους.
Δεν περιμένουμε από τον Πανίκα Ψωμιάδη που ξημεροβραδιάζονταν στον ΑΝΤ1 να έχει πραγματική εθνική ευαισθησία. Ως εκ τούτου δεν μας εκπλήσσει η σιωπή του. Αλλά πάει πολύ να βγάζουν το σκασμό και οι 300 Τραγάκηδες της Βουλής για την παραχάραξη της ιστορίας. Η Ρεπούση τους μάρανε...
Από τον Νικηταρά

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Σβήστε" το κωλοκάναλο τον ΑΝΤ1 απο τα τηλεχειριστήρια και μην περιμένουμε κανένα να κάνει τη δική μας δουλειά. Στο χέρι μας είναι να υποχρεώσουμε τον Κυριακού να σταματήσει το ανοσιούργημα που πάει να κάνει. Αυτός ο αλήτης το μόνο πράγμα που καταλαβαίνει είναι αν δεν καταφέρει να βγάλει λεφτά (πως θα πληρώσει τότε τις "αγαθοεργίες" της "φιλανθρώπου" συζύγου του). Μην ανοίξει κανένας την τηλεόρασή του στον ΑΝΤ1 για ΚΑΜΙΑ εκπομπή του , απο τις ειδήσεις μέχρι τα αθλητικά και τα τηλεπαιχνίδια μέχρι τα σήριαλ για να δούμε τί θα κάνει ο "λεβέντης". Θα συνεχίσει μόνο αν δέχθηκε έναντι αμοιβής απο ξένα κέντρα να προβάλλει τα τουρκικά σκουπίδια.
Και έτσι θα φανεί και κατά πόσο είμαστε και πατριώτες στο τέλος - τέλος με πράξεις και όχι μόνο με λόγια.