slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την αδελφή του γαμπρού του Διόρισε στη Βουλή ο Γιάννης Τραγάκης

 ΚΥΡΙΕ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΞΑΔΕΛΦΙΩΝ  ΤΩΝ  ΓΑΜΠΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΝΙΑΔΩΝ  ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ  ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ  ΤΟΥΣ.
 Την αδερφή του γαμπρού του φέρεται να διόρισε στο κοινοβούλιο, ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης σύμφωνα με το parapolitika.gr.
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

"Τέσσερις-τέσσερις τακτοποιεί τους δικούς του στο κοινοβούλιο ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής… Γιάννης Τραγάκης.
Σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της βουλής στις 31-7-2012, στο γραφείο του Μεσσήνιου πολιτικού διορίζονται οι Καλλιόπη Λεοντή του Παντελή, Όλγα Τσαβλίρη Παναγιώτη, Κωνσταντίνος Τυράσκης του Πέτρου και  Στυλιανός Γιαλέλης του Γεωργίου.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Καλλιόπη Λεοντή, είναι αδελφή του γαμπρού του Αναστάσιου Λεοντή που είναι ήδη διορισμένος στην βουλή".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι απαράδεκτο και δείχνει ότι ο υπόψη λεβέντης προσβάλλει και τα γαϊδούρια αν τον χαρακτηρίσω έτσι. Η επιμονή του να διορίζει ακόμη και σήμερα οδηγεί στην εικασία ότι εκτός απο την πολιτική συναλλαγή , που είναι δεδομένη, μπορεί να υπάρχει και οικονομική συναλλαγή. Δείχνει την απώτατη περιφρόνηση προς τους δοκιμαζόμενους ψηφοφόρους του αλλά και του υπολοίπου λαού. Δείχνει τί τομάρι είναι και πόσο μόνο για το προσωπικό του συμφέρον ασχολείται με την πολιτική. Δείχνει όμως και το πόσο κόπανοι είμαστε εμείς οι ψηφοφόροι που δεν μπορούμε να επιλέξουμε κάποιους ανθρώπους που πραγματικά θα ασχοληθούν με τα προβλήματα των συνανθρώπων τους και όχι για το σκυλόσογό τους. Τον "άνθρωπο" τον έχουν εκλέξει ουκ ολίγες φορές οι ψηφοφόροι της Β' Πειραιά. Δεν μπορεί να μην γνώριζαν το ποιόν του.Άξιοι της μοίρας μας.
ΥΓ Δεν είμαι αντίπαλης παράταξης αλλά η αγανάκτηση μου απο τέτοιες συμπεριφορές ξεχειλίζει. Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να πατάσσονται (εδώ ταιριάζει γάντι η λέξη και όχι για άλλα φαινόμενα που κατά κόρο χρησιμοποιείται απο τους πολιτικούς)άμεσα και χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί ο λαός έχει διάθεση να συνδράμει παρά τις δυσκολίες αλλά δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να ανεχθεί υπανθρώπους που είναι αποκομένοι απο την πραγματική κοινωνία να απολαμβάνουν προνόμια σκανδαλώδη.