slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γλέντι μέχρι πρωίας στο γάμο της Κατερίνας Παπουτσάκη στη Δονούσα (Φωτο)

 Το απόγευμα της Τρίτης 28 Αυγούστου, έγινε στον ιερό ναό της Παναγίας στη Δονούσα, ο γάμος της γνωστής ηθοποιού Κατερίνας Παπουτσάκη με τον εκλεκτό της καρδιάς της επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά. Φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, περισσότεροι από 200 άτομα, μεταξύ των οποίων και γνωστοί καλλιτέχνες, ήρθαν με τα πλοία της γραμμής ακόμα και με ελικόπτερα στο νησί.Το μυστήριο παρακολούθησε όλος ο κόσμος του νησιού και στο τέλος προσφέρθηκαν μαζί με την μπουμπουνιέρα παραδοσιακά κρητικά προϊόντα, ρακί και ξεροτήγανα.

Ο γάμος ήταν ανοιχτός σε όλους και όλοι ευχήθηκαν να "ριζώσει" ...





Ακολούθησε δεξίωση στο παραθαλάσσιο μπαρ Σκαντζόχοιρος με πλούσια φαγητά και άφθονα ποτά υπό τους ήχους νησιώτικης ορχήστρας αποτελούμενης από τους: Δεσποτίδης στο τραγούδι, Γιαννακός στο βιολί και Γαβράς στο λαούτο.




Η Κατερίνα Παπουτσάκη, επέλεξε να φορέσει ένα απλό λευκό μάξι φόρεμα, ενώ ο γαμπρός φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και ένα γκρι παντελόνι.

Πανευτυχείς έδειχναν, νύφη και γαμπρός, που ήταν φιλικοί με όλους.
Το γλέντι, σταμάτησε μόνο όταν ανέβηκε για τα καλά ο ήλιος.

Όλοι στη Δονούσα, αναφέρουν, ότι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον κουμπάρο του ζευγαριού και φίλο για πολλά χρόνια της Δονούσας κ.Φώτη Πολίτη που είχε και την όλη ευθύνη οργάνωσης του γάμου και της δεξίωσης.


(Η νύφη με τον πρόεδρο της Δονούσας)

Όλο το νησί και ο πρόεδρος της Δημοτική Κοινότητας Δονούσας, Δημήτρης Πράσινος, εύχονται κάθε ευτυχία και καλούς απογόνους στο ζευγάρι!

Το καλοκαίρι πηγαίνει προς το τέλος του, αλλά η κίνηση εξακολουθεί να είναι πολύ καλή στο όμορφο νησί της Δονούσα, ενώ με την ευκαιρία αναφέρουμε, ότι και το μηχάνημα ΑΤΜ της ΑΤΕ, εφοδιάστηκε με χρήματα από την Τράπεζα Πειραιώς κι έτσι εκφράζουν πλέον όλοι την ικανοποίησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: