slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με το να μη διορίζονται συγγενείς στη Βουλή!!

Την ανακοίνωση του Σαμαρά ότι θα προωθηθεί νομοθετική πρωτοβουλία που να απαγορεύει διορισμούς συγγενικών προσώπων στη Βουλή επικρίνει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Σκουρλέτης.
Ο Σκουρλέτης αφού λέει ότι πρόκειται για «κινήσεις του Σαμαρά για να δημιουργήσει κλίμα εντυπώσεων ενώ υπάρχουν πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με την αξιοκρατία και δεν...
αντιμετωπίζονται με σωστό τρόπο» επισημαίνει την αντίθεσή του στους μη διορισμούς συγγενών και αντιπροτείνει «να υπάρχει ειδική ρήτρα που να αναφέρει ότι μόνο ένα πρόσωπο που είναι συγγενής σου, να μπορεί να εργαστεί στο πολιτικό σου γραφείο και όχι τέσσερα ή πέντε».

Προφανώς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να βολέψουν από μια σύζυγο ή έναν ακαμάτη γιο ο καθένας τους μιας και τόσα χρόνια δεν μπορούσαν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που δεν εξελέγησαν . Θα είχαν αναμορφώσαει τη χώρα ως τώρα. Θα είχαν διορθώσει τα πάντα και θα είχαν διορίσει όλα τα εναπομένοντα λαμόγια που ως τελείως ανίκανα δεν μπορούσαν να βολεφθούν στο δημόσιο επι πασοκοκρατίας. Τώρα δεν μπορούν , προσπαθούν ένα ένα αλλά είναι πολλοί ακόμη απέξω. Ουστ παλιολαμόγια που θέλατε και κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

πεστα ρε τσιφτη 16,17 τα παλιολαμογια θα βαζανε τους δικους τους και οι κορες του βυρωνα και η γυναικα του κοντοπιθαρου του τραγικου τραγακη τι θα εκαναν? ουστ λαμογια σας προλαβαμε