slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μέλη της ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκαν τη Σύρο


onned

Πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν στην Σύρο ο Φίλιππος Φόρτωμας, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων, η Δήμητρα Λυγούρα, Υποψήφια Βουλευτής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ και ο Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος, Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ.
Κατά τη διάρκεια της 2ήμερης επίσκεψής τους στο νησί, ήρθαν σε επαφή με την τοπική επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Σύρου, καθώς και με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων. Συναντήθηκαν επίσης με νέους του νησιού, όπου δεν έλειψε από το βασικό θέμα των συζητήσεων τους ο έντονος προβληματισμός για την ανεργία, τον τουρισμό, αλλά κυρίως για την επόμενη μέρα και το μέλλον ,,,,
του νησιού.
Σε δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος ότι «η τοπική αυτοδιοίκηση έχει μερίδιο ευθύνης απέναντι στους νέους και πιο συγκεκριμένα στον τρόπο που θα τους κρατήσει κοντά στο νησί, όχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά όλο τον χρόνο».
Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων- ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με τη Σύρο και έχει αρκετούς φίλους – τόνισε ότι πολύ σύντομα θα επαναλάβει νέα επίσκεψη στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: