slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Πρώτοι στο σεξ οι Έλληνες» σύμφωνα με νέα διεθνή έρευνα

«Ούτε η οικονομική κρίση δεν φαίνεται να πτοεί το ηθικό των Ελλήνων». Αυτό ήταν το σχόλιο της Τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ετήσιας σεξουαλικής έρευνας της Durex.

Σε αντίθεση με την κοινή λογική, που θέλει την οικονομική κρίση να έχει επηρεάσει αρνητικά την εθνική μας λίμπιντο, έρχονται τα συμπεράσματα της έρευνας της Durex (που έλαβε χώρα σε 37 χώρες με την συμμετοχή 37.000 ατόμων).

Συγκεκριμένα οι Έλληνες έρχονται πρώτοι στον κόσμο σε αριθμό σεξουαλικών επαφών με μέσο όρο 154 κατ΄ άτομο τον χρόνο με Βραζιλιάνους (145 φορές), Ρώσους και Πολωνούς (143 φορές) να ακολουθούν και ουραγούς τους Ιάπωνες (48 φορές το χρόνο).

Επίσης πρώτοι είναι οι Έλληνες στον αριθμό των σεξουαλικών φαντασιώσεων και στο χρόνο που αφιερώνουμε στα προκαταρκτικά (21 λεπτά). Ενώ βρισκόμαστε στην 2η θέση της λίστας σχετικά με το πόσο ικανοποιημένοι είμαστε από τους οργασμούς μας.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον συμπέρασμα που προκύπτει -σχετικά με την σεξουαλική συμπεριφορά του έθνους- είναι ότι παρά το ότι η Ελλάδα είναι η χώρα στην οποία κάνουν τις περισσότερες φορές σεξ την εβδομάδα, από πλευράς συντρόφων δεν πέτυχε να μπει στις τρεις πρώτες χώρες, ενώ εντοπίστηκε πως οι Ελληνίδες μέσα σε ένα χρόνο πήγαν κατ΄ αναλογία με περισσότερους άντρες.

http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: