slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ανέκδοτο της ημέρας,εκπρόσωπος της λαϊκής δεξιάς αυτοανακηρύχθηκε ο «κουρτινάκιας»

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ εμφανίστηκε σήμερα ο «γνωστός και ως κουρτινάκιας» Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Μαρκόπουλος.

Κατά την προσφιλή τακτική των Α.Ε. στις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις και όχι μόνο κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον Αντώνη Σαμαρά για «νεοθατσερική νεοφιλλελεύθερη τακτική που θα την βρει μπροστά της διότι ξεκινάει με τον διχασμό αντί της συνεννόησης» στο θέμα της χαλυβουργίας.

Στην συνέχεια κατηγόρησε τα κόμματα της συγκυβέρνησης ότι δεν τόλμησαν να ανοίξουν συζήτηση για το θέμα –βέβαια δεν μας είπε γιατί δεν το άνοιξαν οι Α.Ε.- όσο διαρκούσε η προεκλογική περίοδος ενώ η Χαλυβουργία ήταν κλειστή. Είπε για να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σέρνεται πίσω από το «ΠΑΜΕ». Για το κόμμα του που σέρνεται πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ όπως και για την υπόθεση με τις κουρτίνες δεν είπε τίποτα ο λαλίστατος Κωστάκης.

Αυτό πάντως που εξέπληξε τους πάντες ήταν όταν ο Κωστάκης αυτοανακηρύχθηκε ως  γνήσιος εκπρόσωπος της λαϊκής δεξιάς υπερασπιζόμενος φτωχούς και αδύνατους και άρχισε να μιλάει για τους εργαζόμενους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και τόνισε ότι είναι λογικό να αντιδρούν αφού δεν μπορούν να ζήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: