slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ρε Καμμένε πως δένει η μαύρη εκπρόσωπος με πρώτη γλώσσα τα αγγλικά και η κατάργηση του νομου Ραγκούση που ψεκάζεις τους ηλίθιους; (φώτο)

[Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους μαύρους (ίσα-ίσα ο SISE  είναι παικταράς ;))... αλλά έχουμε μια απορία: Όταν ζητάς την ακύρωση του νόμου Ραγκούση και καταθέτεις και νομοσχέδιο επ αυτού, δεν μπορείς να βάζεις μια αφρικανή μαύρη μετανάστρια εκπρόσωπο που πέρα από το ξέκωλο της υπόθεσης, δηλώνει και πρώτη γλώσσα τα αγγλικα!!! Τόσοι ηλίθιοι σε ακολουθούν ρε Πάνο! Θες να σκεφτούν ότι όσα τους πουλάς για το ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι πατριωτισμός του κώλου; .... Αλλά ξέχασα:
Οι ηλίθιοι που σε ακολουθούν δεν μπορούν να σκεφτούν γιατί η Νέα Τάξη τους ψεκάζει με ηλιθιογόνα αέρια....]

Και το όνομα αυτής: Κατερίνα Καλαγκμπόρ! Ήταν από τις παρουσίες που συζητήθηκαν ήδη πριν τις εκλογές αφού εθεάθη ως εκλογική αντιπρόσωπος στον Άγιο Δημήτριο με το σήμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τόσο η ίδια όσο και η αδελφή της έχουν βρεθεί στο φως της δημοσιότητας ουκ ολίγες φορές για τα πλούσια προσόντα τους, με ημίγυμνες φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις σε πολλά περιοδικά.

Δεν ξέρουμε βέβαια τι μήνυμα θέλει να μας περάσει ο Πάνος Καμμένος με αυτή την επιλογή. Όσοι τον ψήφισαν ξέρουν καλύτερα φαντάζομαι!

gkaratheodoris.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: