slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Σίφνος στο επίκεντρο της ευρείας σύσκεψης υπό τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πουσσαίο

 2012_07_18___________003
Με τη συμμετοχή του Δημάρχου Σίφνου, Ανδρέα Μπαμπούνη, του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, Άγγελου Τσιργή, του Αντιπεριφερειάρχη, Τζώρτζη Μακρυωνίτη, του Περιφερειακού Συμβούλου, Πέτρου Ηλιακή, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων όλων των διευθύνσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, διεξήχθη σήμερα (18/07) η σύσκεψη με αντικείμενο τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης που αφορούν στο νησί της Σίφνου.

 Κατά τη συνάντηση, πρωτοβουλία του Αντιπεριφεριεάρχη Κυκλάδων Γιώργου Πουσσαίου, αναπτύχθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί ανά τομέα και έπειτα από συζήτηση με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες δρομολογήθηκαν οι απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση δυσλειτουργιών.

 Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τόσο τα θέματα υγείας του νησιού όσο και τα έργα εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων και αποχέτευσης, η μελέτη των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη.

 Επίσης, οριστικοποιήθηκε κοινά αποδεκτή λύση για τη μελέτη βελτίωσης του λιμανιού στις Καμάρες.

 Τέλος, συζητήθηκε η πορεία των έργων οδοποιίας, καθώς και του Σφαγείου του νησιού αλλά και της Διαχείρισης και Διάθεσης Πόσιμου Νερού, που υλοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Τη σύσκεψη απασχόλησαν και θέματα αγροτικής ανάπτυξης αλλά και κοινωνικών δομών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: