slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Στα χέρια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πέρασε και τυπικά από το πρωί της Τετάρτης το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο σωματείο που θα υπηρετήσει το μοντέλο λαϊκής βάσης ολοκληρώθηκε απρόσκοπτα. Οι εκπρόσωποι του Γιάννη Βαρδινογιάννη παρέδωσαν όλα τα σχετικά έγγραφα, οι υπογραφές έπεσαν και το εγχείρημα ολοκληρώθηκε.
Ακολούθως, ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο για την προσπάθεια και την στήριξή του. Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η συνεισφορά όσων στάθηκαν στον Παναθηναϊκό πρέπει να επισημανθεί. Μόνη λύση ήταν το μοντέλο της λαϊκής βάσης. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Συμμαχίας. Ακόμη και όσοι έδωσαν 20 ευρώ, είναι από το υστέρημά τους.
Πρέπει να δούμε πως θα χτίσουμε τον νέο Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τους παίκτες που δέχθηκαν να καθυστερήσουν οι πληρωμές τους. Είμαστε τραυματισμένοι, αλλά είμαστε ζωντανοί. Από δω και πέρα ο Παναθηναϊκός ανήκει στο λαό του».

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη από την πλευρά της έχει παρουσία στη νέα εποχή. Παραχωρώντας τις εγκαταστάσεις της Παιανίας στην ΠΑΕ δωρεάν για ένα χρόνο και βοηθώντας την εταιρία με χορηγίες σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς δίνει το στίγμα της έστω και αν πλέον δεν βρίσκεται στο πηδάλιο του σκάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: