slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δεν τα λέμε εμείς, οι ίδιοι τα λένε

Χθες γράψαμε για τα στελέχη του υπουργείου παιδείας.
http://www.naxios.blogspot.gr/2012/07/blog-post_2319.html

Και πριν καλά καλά διαβαστεί το δημοσίευμά μας, τα ίδια τα στελέχη, μας δικαίωσαν.

«Η παρούσα κυβέρνηση, η οποία έλαβε πρόσφατα ψήφο εμπιστοσύνης, είναι κυβέρνηση συνεργασίας και συνευθύνης τριών κομμάτων, δεν είναι μια μονοκομματική κυβέρνηση και κατά συνέπεια η παραίτηση και αντικατάσταση των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων δεν είναι μια πράξη αυτονόητη» τονίζει στην επιστολή προς τους Περιφερειακούς διευθυντές και διευθυντές Εκπαίδευσης ο παραιτηθείς Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μ. Κοντογιάννης και σημειώνει:


«Πριν από ακριβώς δυόμισι έτη, ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και η πρώην Υπουργός Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου με τίμησαν αναθέτοντάς μου τα καθήκοντά του Ειδικού Γραμματέα του Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης
 http://esos.gr/dimosia-ekpaidefsi/defterovathmia/item/29075-επιστολή-από-τον-παραιτηθέντα-ειδικό-γραμματέα-πρωτοβάθμιας-και-δευτεροβάθμιας-εκπαίδευσης-προς-τα-στελέχη-της-εκπαίδευσης.html


Την κ. Ορφανού είχε τοποθετήσει στη θέση της Ειδικής Γραμματέως η τότε υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου
http://www.esos.gr/dimosia-ekpaidefsi/defterovathmia/item/29066-γραπτή-παραίτηση-από-την-ιφ-ορφανού.html


Δείτε και τι έγραφε ο Γεν. Γραμμματέας Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής (αυτός που ήταν διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πάγκαλου και έγινε Γεν. Γραμματέας Θρησκευμάτων, αυτός που προεκλογικά τάχτηκε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, αυτός που είπε στους κληρικούς ότι χρωστάνε χάρη στον Παπανδρέου γιατί χωρίς αυτόν δεν θα πληρώνονταν οι μισθοί τους) στις 25 ιουνίου 2012 σε επιστολή που απέστειλε στο Βενιζέλο.
Ζητούσε να μην αλλαχτεί κανένας Γενικός Γραμματέας
http://www.enikos.gr/data/files/aa90bacf6f51deac3d73dc47e55ac9d4.pdf


Θυμάστε εκείνο το περίφημο opengov του Παπανδρέου;
Χωρίς περαιτέρω σχόλια δικά μας, αφήνουμε το χρόνο και τα γεγονότα να δείχνουν το εάν έχουμε δίκιο ή όχι σε αυτά που γράφουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: