slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κεφαλογιάννης:"100 κρίσιμες μέρες"

«Σε κάθε περίπτωση αυτό που ισχύει είναι αυτό που λέει ο πρωθυπουργός και η εντολή που έχουμε πάρει από τον ελληνικό λαό για επαναδιαπραγμάτευση» είπε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στον Real fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «είναι ευκαιρία τώρα να κάνουμε τις αλλαγές, δεν πρέπει να ζητάμε μόνο από τους άλλους τι πρέπει να κάνουν για εμάς, οι πρώτες 100 μέρες είναι οι πιο  κρίσιμες, πρέπει να κάνουμε όσα οφείλουμε να κάνουμε εάν δεν υπήρχε Μνημόνιο».

«Το μνημόνιο έχει πολλά προβλήματα, το βασικό λάθος είναι ότι προσπαθήσαμε να λύσουμε τα προβλήματα με αύξηση της φορολογίας, απογείωσε την ανεργία και αυτή είναι λάθος πολιτική. Δεν θα πειράξουμε τις μικρές συντάξεις και τους χαμηλόμισθους, εκεί που πρέπει να κάνουμε τις μεγάλες προσπάθειες είναι στις δημόσιες δαπάνες και να δημιουργήσουμε νέο πλούτο και εκεί χρειάζεται εθνική συστράτευση» είπε ο πρώην υπουργός.

«Η κυβέρνηση στηρίζεται από τρία κόμματα, ότι έχει πει προεκλογικά ο πρωθυπουργός ισχύουν στο ακέραιο, προσωπικά υποστηρίζω ότι πρέπει να γίνει η Εξεταστική Επιτροπή για τις ευθύνες που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο, αλλά δεν θα πέσει η κυβέρνηση για αυτό το θέμα» ανέφερε ο κ. Κεφαλογιάννης και  για το νόμο Ραγκούση, υποστήριξε ότι πρέπει να συζητηθεί με τους εταίρους στην Κυβέρνηση.

«Το πρόβλημα της Ελλάδας μας έχει ξεπεράσει όλους, μου ζητήθηκε να είμαι Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος για τις προγραμματικές Δηλώσεις και βεβαίως δεν μπόρεσα να αρνηθώ είπε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: