slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ - ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΗ

Η αλήθεια είναι ότι το χθεσινό Αλ Τσαντίρι Νιους του Λάκη Λαζόπουλου, εξέπληξε και τους πλέον ανυποψίαστους πολίτες, με τον τρόπο που είχε στηθεί η προπαγάνδα υπέρ του Αλέξη Τσίπρα. Ο Λαζόπουλος, μέσα από το κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνά, έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, για να βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του. Επιχείρησε διάφορα χτυπήματα, ενώ επεδίωξε να αποδομήσει συγκεκριμένα πρόσωπα της κεντροδεξιάς. Για παράδειγμα, έκανε εκτενή αναφορά στην επιστροφή της Ντόρας, όπως και στη προσχώρηση του Άδωνη Γεωργιάδη στη....
Ν.Δ.
Ο Λαζόπουλος, προέβαλε εκτενώς τι έλεγαν τα συγκεκριμένα πρόσωπα, εναντίον του Σαμαρά, όταν βρισκόταν εκτός Ν.Δ., θέλοντας να καταδείξει την πολιτικής του ασυνέπεια. Θα δεχόμασταν την σάτιρα – κριτική του γνωστού ηθοποιού, αν στο κάδρο, έβαζε και την Λούκα Κατσέλη (σ.σ. αν δεν γνωρίζει είναι η κυρία που εισηγήθηκε το «λεφτά υπάρχουν» στον ΓΑΠ), όπως και το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους παλιούς συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου βρίσκονται δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα. Επειδή, η συνταγή που ακολουθεί ο Λαζόπουλος, είναι γνωστή και εν πολλοίς και δοκιμασμένη, θα ήταν ωφέλιμο για τον τόπο (σ.σ. εκτός κι' αν δεν τον ενδιαφέρει) όταν απαξιώνει το απερχόμενο πολιτικό σύστημα, να παίρνει υλικά απ' όλα τα κόμματα. Διαφορετικά, απλά θα διατηρήσει τον τίτλο, του «καλού προπαγανδιστή του Τσίπρα», όπως λένε στη Ν.Δ.
Ο Λαζόπουλος και οι "λαζόπουλοι" οφείλουν ακόκη και σήμερα να εγκαταλείψουν τις πρακτικές του χθες, και να δουν κατάματα την πραγματικότητα, για την οποία τεράστια ευθύνη φέρουν και οι ηθοποιοί, που διαχρονικά υποκρίνονταν απέναντι στα γεγονότα. Όλοι αυτοί που "χρησιμοποιούσαν" τα Μέσα και την δύναμή τους, για να έχουν πρόσβαση στα κρατικά ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: