slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία Χ. Κόκκινου στη Ρόδο

kokkinos_rodos Ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Χαράλαμπος Κόκκινος κατά την παρουσία του στη Ρόδο συμμετείχε το Σάββατο 9 Ιουνίου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και την Κυριακή 10 Ιουνίου συμμετείχε σε οργανωτική σύσκεψη, παρουσία του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Μιχαήλο και σε σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών του δεύτερου βαθμού Αυτοδιοίκησης. Επίσης, περιόδευσε με κλιμάκιο της ΝΔ στα Δ.Δ. Λίνδου, Πεύκων, Πυλώνας, Γενναδίου και Καλάθου. Σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Ρόδου, αλλά και σε επαφές που είχε με πολίτες και ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου ανέφερε πως στις ....17 Ιουνίου αναμετράται η ελπίδα και το όραμα, η παραμονή μας στο ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας που εκφράζει η ΝΔ, με την ανευθυνότητα, τον λαϊκισμό και την έξοδο από την Ευρώπη και την επιστροφή στη δραχμή που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του. Το ΠΑΣΟΚ διέλυσε τον κοινωνικό ιστό της χώρας και έφερε την Τρόικα στην Ελλάδα μαζί με τις.....

μνημονιακές πολιτικές.


Οι Έλληνες οφείλουμε να ψηφίσουμε με λογική και όχι με θυμό και επιπολαιότητα. Στις 17 Ιουνίου ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας, στηρίζουμε - ψηφίζουμε ΝΔ και Αντώνη Σαμαρά.


Χθες Δευτέρα 11 Ιουνίου και σήμερα Τρίτη, συνεχίζοντας τις περιοδείες ο κ. Κόκκινος, με κλιμάκιο της ΝΔ θα επισκεφθεί το νησί της Άνδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: