slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μάριος Βουτσίνος: Το ΠΑΣΟΚ εγκατέλειψε το Νεώριο,

     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Εγκατέλειψαν το Νεώριο, εξαπάτησαν τους εργαζόμενους και διεκδικούν ξανά την ψήφο τους»
Στη Σύρο συνεχίζει την περιοδεία του τις τελευταίες ημέρες, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Μάριος Βουτσίνος.
Μεταξύ των επαφών που είχε, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το ναυπηγείο του Νεωρίου, ξεναγήθηκε στις.....
εγκαταστάσεις και χαιρέτησε τους εργαζόμενους και εκπρόσωπους της διοίκησης, ενώ είχε συνάντηση με τα μέλη του Εργοστασιακού Σωματείου του ναυπηγείου.
Η αβεβαιότητα για το μέλλον του Νεωρίου συνεχώς μεγαλώνει, αφού ο κύκλος εργασιών μειώνεται, ενώ η περίοδος που διανύουμε είναι από τις χειρότερες για το ναυπηγείο.
Οι εργαζόμενοι (οι οποίοι έχουν μειωθεί αισθητά συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια) είναι απλήρωτοι εδώ και 3,5 μήνες και δίνουν καθημερινή μάχη οικονομικής επιβίωσης χωρίς να ξέρουν τι τους ξημερώνει.
Ειδικά η προηγούμενη κυβέρνηση, γύρισε την πλάτη στο ναυπηγείο της Σύρου και κορόιδεψε εκατοντάδες οικογένειες που ζουν από αυτό, με την περιβόητη υπόθεση των δεξαμενών του Πολεμικού Ναυτικού, έργο το οποίο θα έδινε βαθιά οικονομική ανάσα στο ναυπηγείο και μετατέθηκε στις «Καλένδες».
Σήμερα, ο εκπρόσωπος της προηγούμενης κυβέρνησης, Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος δεν τολμά ούτε καν να περάσει την πύλη του Νεωρίου για να αντικρίσει έστω και έναν εργαζόμενο (κάτι που δείχνει και την απόλυτη ενοχή του), διεκδικεί ξανά την ψήφο αυτών των ανθρώπων στους οποίους υποσχέθηκε λύσεις και τους εξαπάτησε.
Το έργο επισκευής των δεξαμενών του Πολεμικού Ναυτικού, είναι επιτακτική ανάγκη να ανατεθεί άμεσα στο ναυπηγείο του Νεωρίου και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα στηρίξουν με κάθε δύναμη την προσπάθεια των εργαζομένων και της διοίκησης για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου, αλλά και για τη γενικότερη επιβίωση του ναυπηγείου. ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ (υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων)



Δεν υπάρχουν σχόλια: