slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδείες ΣΥΡΙΖΑ στις Κυκλάδες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Με καθημερινές περιοδείες και ανοιχτές συγκεντρώσεις συνεχίζεται η επικοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τους πολίτες των νησιών των Κυκλάδων.
Συγκεκριμένα, σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος περιοδεύει στην Κύθνο, αύριο Τετάρτη θα βρίσκεται το πρωί στη Σέριφο, ενώ το βράδυ, στις 7μμ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο καφενείο του Μποχώρη στην Κίμωλο. Από την Πέμπτη θα βρίσκεται στη.....
Μήλο.
 Στην Πάρο, το πρόγραμα των ανοιχτών συγκεντρώσεων, με τον υποψήφιο βουλετή Μανώλη Ισιγώνη, έχει ως εξής: Σήμερα, στις 8:30μμ, στο εστιατόριο Μανώλη Σκανδάλη στην Αλυκή, αύριο Τετάρτη στις 8:30μμ, στο καφέ Νικήτας στην Μάρπησσα, την Πέμπτη στις 8μμ στη Αγορά της Νάουσας και την Παρασκευή στις 8μμ στην Αγορά της Παροικιάς. Επίσης, κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιούν καθημερινά περιοδείες σε μαζικούς εργασιακούς χώρους του νησιού.

Στην Αμοργό περιοδεύει την Τετάρτη 13/6, ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Πρωτονοτάριος, ενώ την Παρασκευή, στις 8:30μμ, θα μιλήσει σε ανοιχτή συνέλευση στην Κωμιακή, στο καφενείο του Λιαούρη και την Παρασκευή στις 9μμ στην Απείρανθο, στην Πλάτσα.


ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: