slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αλήθεια ή ψέματα;


Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση …
Σχεδόν γυμνός κυκλοφορούσε το Σάββατο 23 Ιουνίου ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού!
Ο πάλε ποτέ ισχυρός πολιτικός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος λίγο καιρό μετά την προφυλάκισή του εμφανιζόταν στα μέσα ενημέρωσης αποφασισμένος ...
να προβεί σε αποκαλύψεις, με τις οποίες θα έπαιρνε μαζί του «πολλούς», το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε δεινή ψυχολογική κατάσταση.

Ο σχολιασμός …
Τελικά αυτά όλα τα λαμόγια της εξουσίας δεν έχουν ιερό και όσιο!
Μάλλον έπεισαν το κ. Τσοχατζόπουλο να το παίξει τρελός για να τον βγάλουν έξω!
Όμως για μένα το πιο πιθανόν είναι στο τέλος να του τη φέρουν δηλ. να τον αφήσουν να σαπίσει στην φυλακή  πληρώνοντας  το "μάρμαρο” για όλη την κλεφτοπαρέα. Με αυτό το ευφυές κόλπο θα υποβαθμίσουν “λόγω τρέλας” τις τυχόν αποκαλύψεις του για τα άλλα συντρόφια του!

κ.Τσοχατζόπουλε πραγματικά είναι κρίμα να τελειώσετε την πολιτική σας σταδιοδρομία ως τρελός …. για αυτό επιτρέψτε μου να σας θυμίσω την ανοικτή επιστολή που σας είχα αποστείλει τον Αύγουστο του 2011!  

Μιλήστε ... κ. Τσοχατζόπουλε! (Αύγουστος 2011)

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός 

Με δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα στην εφημερίδα Αυριανή ο Άκης Τσοχατζόπουλος δηλώνει πως αν μιλήσει θα γίνει χαμός στο ΠΑΣΟΚ.
Εμμέσως πλην σαφώς το πρώην μεγαλοστέλεχος και υπουργός του ΠΑΣΟΚ απειλεί μετά την παραπομπή του ολόκληρο το κόμμα του αλλά και τους λακίσαντες από το πλάι του πρώην συντρόφους του.
Μιλήστε κ. Τσοχατζόπουλε!... πείτε τα όλα και μη ... δεχτείτε να λειτουργήσει ο στιγματισμός σας (αν είστε αθώος όπως δηλώνεται ή η ενοχή και ενδεχομένως η καταδίκη σας) ως “Κολυμβήθρα του Σιλωάμ” για ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ!
Αθώος ή ένοχος έχετε την υποχρέωση να μιλήσετε για την υστεροφημία σας αλλά και για να ξεμπροστιάσετε τους υποτελείς των μεγαλοτραπεζιτών οι οποίοι ξεπουλάνε την πατρίδα και τον λαό μας. Μιλήστε όσο είναι νωρίς και θυμηθείτε την τύχη του συγχωρεμένου συντρόφου σας Μένιου Κουτσόγιωργα ο οποίος και μετά θάνατο, δικαίως ή αδικώς είναι φορτωμένος με το στίγμα της ενοχής.
Το πιθανότερο είναι να σας παραγράψουν τα αδικήματα λόγω παρέλευσης του χρόνου αλλά πιστέψτε μας, εφόσον δηλώνεται αθώος και εξιλαστήριο θύμα αν το αποδεχτείτε για μας θα είναι απόδειξη και τεκμήριο της ενοχής σας!!!
Μιλήστε λοιπόν κ. Τσοχατζόπουλε!.. πέστε τα όλα και να είστε σίγουρος ότι ο λαός θα σας κρίνει με επιείκεια!!!!