slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ :ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ

 Τα εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου απέδειξε ότι ο ελληνικός λαός θέλει σταθερότητα , αναπτυξιακή προοπτική και την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη και το ευρώ. Στήριξε τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά, στήριξε την υπεύθυνη πρόταση και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Αντιτάχθηκε στην ανευθυνότητα και το λαικισμό μέρους της αριστεράς που απέδειξε από την επόμενη κιόλας των εκλογών ότι επιδιώκει το διχασμό των ελλήνων, αρνείται τις ισυορικές της ευθύνες , την ετυμηγορία του λαού για κυβέρνηση συνεργασίαςκαι με προκλητικό ρόποτ αντί να συμβάλλει στη συγκρότηση κυβέρνησης ¨συμβουλεύει¨ τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς να δημιουργήσουν κυβέρνηση ενώ ο ίδιος απέχει!!!
Οι πολίτες ζητούν κυβέρνηση και σταθερότητα , ζητούν λύση στα προβλήματα που τους ταλανίζουν και θέλουν εθνική ενότητα και κοινή στόχευση, θέλουν υπεύθυνους ηγέτες για να οδηγήσουν τη χώρα στην ανάπτυξη, θέλουν και απαιτούν την ενότητα των πολιτικών δυνάμεων του τόπου για ένα καλύτερο αύριο.
Από βάθη καρδιάς , θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ στις Κυκλάδες, όπου το ποσοστό της σχεδόν διπλασιάστηκε από 17,4 το Μάιο του 2012 στο 30,62 το Ιούνιο, αλλά και όλους όσους εμπιστεύτηκαν τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία.
 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

Χαράλαμπος Κόκκινος

Δεν υπάρχουν σχόλια: