slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τρόμαξαν οι επιτελείς της νέας κυβέρνησης που η Κουντουρά λέει "θα παρακολουθεί την κυβέρνηση"...

Παράλογη χαρακτηρίζει ηΈλενα Κουντ ουρά, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, την εμμονή -όπως αναφέρει - του κ. Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός διερωτώμενη πως θα διαπραγματευθεί ενώ έχει δεσμευτεί εγγράφως και ενυπογράφως για την απαρέγκλιτη τήρηση των όρων του Μνημονίου.

Το λογικό και αυτονόητο, συνεχίζει η κ. Κουντουρά, θα ήταν να υπάρξει συμφωνία πάνω σε ένα πολιτικό πρόσωπο κοινής αποδοχής, που δεν θα 'χει αναλάβει προσωπικές δεσμεύσεις και που θα μπορεί να διαπραγματευτεί. Παράλογη, αντιθέτως, είναι η εμμονή του κ. Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός.

Παράλογο, ή λογικό και αυτονόητο, υπογραμμίζει ακόμα, είναι το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος ζήτησε από τον κ. Σαμαρά να πάρει θέση ως προς την απεμπόληση της ασυλίας της χώρας με βάση το Μνημόνιο Ι / άρθρο 15 / παράγραφος 4, ώστε η Ελλάδα, οι Έλληνες, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία μας να μην είναι έρμαια στις βουλές και τις διαθέσεις των δανειστών και των τοκογλύφων;

Ως Κίνημα, καταλήγει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επιμένουμε στην καταγγελία και κατάργηση του Μνημονίου, δηλώνουμε εγγυητές της προστασίας κάθε οικογένειας συμπατριωτών μας, καθώς και της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας όλων των Ελλήνων. Θα παρακολουθούμε άγρυπνα την παραμικρή κίνηση της νέας κυβέρνησης, σημειώνει τέλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: