slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση του Υποψήφιου Βουλευτή Κυκλάδων Χαράλαμπου Κόκκινου

Mετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου και την περιοδεία του με κλιμάκιο στελεχών του κόμματος της ΝΔ , ο κος Χαράλαμπος Κόκκινος απευθύνει το παρακάτω μήνυμα στους κατοίκους των Κυκλάδων.
Σύρος, Ιούνιος 2012
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Επικοινωνώ μαζί σας συνεκτιμώντας τη δύσκολη και ιστορική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας αλλά και το εθνικό διακύβευμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου, το οποίο δεν είναι άλλο παρά το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της Ελλάδας.

Η κοινωνία μας αγωνιά, επιρρίπτει ευθύνες στο σύνολο του πολιτικού συστήματος και ζητά λύσεις. Οι ευθύνες βαραίνουν όλους μας αλλά όχι ισομερώς. Δεν μπορούμε να εξομοιώνουμε τα όποια πολιτικά «πταίσματα» της δικής μας δημιουργικής περιόδου με την τριακονταετία πολιτικής άλωσης, διάλυσης και ηθικής καταρράκωσης του κράτους από το ΠΑΣΟΚ. Δεν εξομοιωνόμαστε με τις εγκληματικές επιλογές και τις αντιλαϊκές πολιτικές που έφεραν την Τρόικα και τη φτώχεια στη χώρα μας.
Αρνούμαι να αναγνωρίσω πολιτικό ή άλλο πλεονέκτημα σε μια δημαγωγούσα Αριστερά που με ετερόκλητους σχηματισμούς (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ), προσπαθεί ευκαιριακά να καρπωθεί την αγωνία και την αγανάκτηση των συμπολιτών μας παρουσιάζοντας ένα  μη συγκεκριμένο και μη κοστολογημένο πρόγραμμα.
Οι στιγμές είναι δύσκολες και καλούμαστε να αντισταθούμε ως έθνος και ως πολίτες στον άκρατο λαϊκισμό και στις «βαρύγδουπες» μηδενιστικές λύσεις, στην αλαζονεία και τη διγλωσσία.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπήρξε πάντα η παράταξη των υπεύθυνων και μεγάλων εθνικών επιλογών. Έκανε πράξη τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, πληρώνοντας τη σύγκρουσή της με τα κατεστημένα συμφέροντα. Σφυρηλάτησε την Εθνική Ενότητα και την Ευρωπαϊκή Πορεία της χώρας.
Είναι η παράταξη που είπε την αλήθεια, δικαιώθηκε και απέφυγε τις πολιτικά αρεστές και έωλες υποσχέσεις.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σήμερα, με οδηγό της τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ καλεί τους Έλληνες πολίτες να συμπορευθούν για να πετύχουμε αυτό που δικαιούμαστε. Το πρόγραμμά μας, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο, θα οδηγήσει τη χώρα μας σταδιακά στην ανάπτυξη, στην ευημερία, σε ένα καλύτερο αύριο.
Αισθάνομαι ότι οφείλω να είμαι παρών στην κρισιμότερη μάχη που δίνει η χώρα μας. Στην μάχη που θα καθορίσει το μέλλον της επόμενης γενιάς. Το χρωστάω στην πολυετή  πολιτική μου παρουσία, το χρωστάω στις ιδέες μου, στην κοινή μας πορεία όλα αυτά τα χρόνια, το χρωστάω στα παιδιά μου  και με προτρέπει η αγάπη για τα νησιά μας και την ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. . .

Δεν υπάρχουν σχόλια: