slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδείες - Συγκεντρώσεις στη Νάξο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται στα νησιά μας οι περιοδείες και συγκεντρώσεις των υποψηφίων και άλλων στελεχών μας. Συγκεκριμένα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου, ο Νίκος Συρμαλένιος, ο Γιάννης Πρωτονοτάριος και ο Γιάννης Θεωνάς περιόδευσαν στη Νάξο και μίλησαν σε συγκεντρώσεις στην Κόρωνο, στο Φιλώτι, στους Τρίποδες και στη Χώρα.
Χθες, Δευτέρα 4/6, ο Νίκος Συρμαλένιος περιόδευσε στη Φολέγανδρο, ενώ σήμερα θα βρίσκεται στη Σίκινο και τις επόμενες δύο μέρες στη Σαντορίνη.

Από όλες τις περιοδείες και τις συγκεντρώσεις το συμπέρασμα είναι ότι στο λαό, παρά τον εκφοβισμό       και την τρομοκρατία που εκπέμπουν τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια της Αθήνας, έχει πλέον διαμορφωθεί ένα δυναμικό ρεύμα νίκης και πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Φυσικά τα ερωτήματα για την επόμενη μέρα είναι πολλά, αλλά εκείνο που υπερισχύει, είναι η ελπίδα απέναντι στο φόβο. Προφανώς ο λαός μας καταλαβαίνει τις δυσκολίες από τη λυσσαλέα αντίσταση που δέχεται και θα δεχθεί η κυβέρνηση της αριστεράς από το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο, όμως ταυτόχρονα καταννοεί ότι αυτή είναι η μοναδική μας ελπίδα, αν θέλουμε η χώρα να απαλλαγεί από την εξαθλίωση των μνημονίων και να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη πορεία της χώρας, που θα ανακουφίσει τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας και θα αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια της χώρας.
5/6/2012



Δεν υπάρχουν σχόλια: