slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Α. Σαμαράς: Δώδεκα μέτρα για την ασφάλεια (βίντεο)


Τα δώδεκα μέτρα που προτείνει η Νέα Δημοκρατία για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και κατά της παράνομης μετανάστευσης παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.

Τα μέτρα αυτά συνοψίζονται στους εξής τίτλους:

Να αλλάξει η νομοθεσία, η ποινική μεταχείριση αλλά και το δικονομικό πλαίσιο για τη σύλληψη και καταδίκη ενός κακοποιού.
Χρήση μεθόδων αστυνόμευσης που δεν θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Να επανέλθει ο αστυνομικός στη γειτονιά.
Να ενοποιηθούν και να ενισχυθούν οι διευθύνσεις κατά του οργανωμένου εγκλήματος.
Nα αλλάξει ολόκληρη η ποινική αντιμετώπιση.
Να αποσυμφορηθούν οι φυλακές.
Nα αντιμετωπιστεί και η λεγόμενη «χαμηλή εγκληματικότητα».
Να υπάρξει δόγμα εσωτερικής ασφάλειας.
Καλύτερη φύλαξη των συνόρων.
Δημιουργία κέντρων φιλοξενίας- φύλαξης των παράνομων μεταναστών.
Eνιαία πολιτική ασύλου και ενιαία πολιτική μαζικού επαναπατρισμού των παράνομων λαθρομεταναστών.
Χτύπημα και στο παραεμπόριο, που είναι το κύριο μέσο με το οποίο προσπορίζονται τα προς το ζην, πολλές χιλιάδες μεταναστών.Ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε για την άμεση κατάργηση του νόμου Ραγκούση που «κατέστησε τη χώρα πόλο έλξης των λαθρομεταναστών», λέγοντας: «Όσοι έρχονται και πιάνονται, θα επαναπατρίζονται και όσοι θέλουν μόνοι τους θα ενθαρρύνονται.»

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στα πρόσφατα κρούσματα αυτοδικίας. Αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι θέλει να κάνει αντίθετα από αυτά που θέλει η κοινωνία.

«Ζητά τον αφοπλισμό της αστυνομίας και προτείνει στους λαθρομετανάστες να φέρουν και τις οικογένειές τους. Παράλληλα υπόσχονται να δώσουν ταξιδιωτικά έγγραφα με αποτέλεσμα αντί να βάλλει τους μετανάστες στην Ευρώπη θα βγάλει και τους Έλληνες αφού θα αντιδράσουν οι Ευρωπαίοι αλλάζοντας την συνθήκη Σένγκεν.»

Η Ελλάδα έχει δεχθεί εισβολή από τους λαθρομετανάστες, εμείς θα την σταματήσουμε. Ζητούμε την στήριξη της κοινωνίας για να γίνει η Ελλάδα μία χώρα ασφάλειας και δημοκρατίας, κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: