slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΤΡΟΠΗ Σκουπιδότοπος, μια ανάσα από τουριστικές μονάδες! (Φωτο)


 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ Κ.ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΥ EKANE THN ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΙΗ ΑΡΧΗ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΜΌΔΙΟ  ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΏΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.  ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  ΠΟΥ ΓΙΑ   ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΕ  ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ  ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΑΜΑΡΧΟΥΣ  ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ .  ΝΤΡΟΠΗ    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΙΟΧΗΣ  ΟΣΟ   ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΚΙΝ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ  
 δυσοσμία είναι ανυπόφορη!
Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, όταν τρία χρόνια μετά από προηγούμενο ρεπορτάζ, αποφασίσαμε να επαναλάβουμε την επίσκεψή μας σε σημείο του Αγίου Προκοπίου, μια ανάσα από τις τουριστικές μονάδες της περιοχής, στην οποία επεκτείνεται και ο υδροβιότοπος της περιοχής, που φιλοξενεί μάλιστα αποδημητικά πουλιά. Ο χώρος, βρίσκεται αν περπατήσεις λίγα μόνο μέτρα αριστερά στον πρώτο κάθετο χωματόδρομο στην τελική ευθεία του δρόμου προς τον Άγιο Προκόπιο. Τη διασημότερη παραλία της Νάξου! Αναρωτιόμαστε, πώς το συγκεκριμένο απαράδεκτο σκηνικό, που οποιοσδήποτε από τους επισκέπτες της περιοχής μπορεί πολύ εύκολα να συναντήσει αν θελήσει να κάνει μια...
 βόλτα για να "εξερευνήσει" την περιοχή, δεν θέτει σε επαγρύπνηση, τη Δημοτική Κοινότητα, τους επαγγελματίες τουρισμού, την ΠΕΚΙΝ, τους κατοίκους της περιοχής! Το δυστύχημα είναι ότι το θέμα είναι απολύτως γνωστό στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και όχι μόνο στη δημοτική πλειοψηφία!
Σε αυτό το σπάνιο τόπο, που η φύση προίκισε ιδιαίτερα, κάποιοι δεν σέβονται την ιδιαιτερότητά του και δεν τον προστατεύουν, ενώ οι αρμόδιοι στο διηνεκές, αδιαφορούν! Όλες οι φωτογραφίες ελήφθησαν σήμερα το πρωί Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012.







Οι εικόνες που ακολουθούν, αυτή τη φορά μας εντυπωσίασαν ακόμη περισσότερο από την προηγούμενη φορά, πριν τρία χρόνια περίπου, γιατί η κατάσταση ήταν ακόμη χειρότερη, ενώ τις απογοητευτικές εικόνες, συνόδευε επί ώρα η δυσοσμία, που μέχρι να βρούμε το ψόφιο ζώο δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τι θα αντικρύζαμε!



Ο ατέλειωτος "σκουπιδότοπος", φαίνεται ότι με την ανοχή των αρμόδιων αρχών, επεκτείνεται!















Πιστεύαμε, ότι οι σωλήνες που αλλάχτηκαν από το δίκτυο του ΒΙΟ-ΚΑ είχαν σταλεί στην εταιρεία που τους είχε αγοράσει!
Διαψευστήκαμε! Τοποθετήθηκαν και αυτοί σε αυτήν την περιοχή!
























http://naxos-news.gr/?aid=16639

Δεν υπάρχουν σχόλια: