slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άλλη μια απόδειξη της κολοτούμπας Τσίπρα...

Επειδή οι ΣΥΡΙΖΑίοι πάνε να μας βγάλουν τρελούς και μας λένε ότι δεν έλεγαν ότι θα καταγγείλουν το μνημόνιο, για να δικαιολογήσουν την κολοτούμπα Τσίπρα που σε επιστολή στους Ευρωπαίους μιλάει μόνο για επαναδιαπραγμάτευση, δείτε τα αποτελέσματα της αναζήτησης "καταγγελία του μνημονίου" που βγαίνουν στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:



Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με ολα αυτα που γραφεις συνεχεια τι ακριβως θες να μας αποδειξεις ? οτι χρειαζομαστε το πειρατικο του αντωνη με ολη την κουτοδιμοιρια? να σου θυμισω οτι την προηγουμενη κυριακη ο λαος τους επνιξε επισης σε λιγοτερο απο μια βδομαδα ο συριζα κατα τις δημοσκοπησεις ανεβηκε περιπου 10 μοναδες

Ανώνυμος είπε...

Ρε κακομοιρη Ναξιε, δεν βλεπεις οτι Σαμαρας, Μπενι και Παπαρηγα ειναι ηδη πολιτικα πτωματα.ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ αυτοιμονο εσυ εμεινες!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε αριστερο εξτρεμ ξερεις ποτε θα ξαναγινει το κομμα του κωλοτουμπα κυβερνηση; ποτε. αν δεν ειχε κανει την κωλοτυμπα ο κομμανετσις τωρα η νδ θα επαιρνε 55%.

Ανώνυμος είπε...

τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Αυτό πρέπει να καταλάβετε.

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρευτείτε. Δεν πείθετε κανένα. Ο Τσίπρας στις επόμενες εκλογές θα κάνει κυβέρνηση με τον Καμμένο. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα πάνε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και τα ευρωπαικά πουστρόνια και οι παιδεραστές που μέχρι τώρα μας γλένταγαν θα βαστάνε τον κώλο τους.